Hatay Büyükşehir Belediyesi, Karlısu Mahallesi’ne çok amaçlı salon inşa ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Karlısu Mahallesi’ne çok amaçlı salon inşa ediyor

GÜNDEM 8.09.2025 09:38:49 0
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Karlısu Mahallesi’ne çok amaçlı salon inşa ediyor
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya ilçesi Karlısu Mahallesi’ne inşa ettiği çok amaçlı salonda çalışmaları sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), "Hatay Ayağa Kalkıyor" sloganıyla il genelinde vizyon projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana vaatlerini birer birer gerçekleştiren HBB Başkan’ı Mehmet Öntürk’ün talimatları doğrultusunda, Hatay İmar Sanayi Anonim Şirketi (HİSAŞ) tarafından pek çok projenin temeli atıldı. Halı sahalar, adakevleri, kreşler ve fizyoterapi merkezleri gibi pek çok projenin yapımını aynı anda yürüten HİSAŞ, Antakya ilçesi Karlısu Mahallesi’nde kısa süre önce temeli atılan çok amaçlı salon projesinde çalışmalar sürüyor.
Giriş holü, ana salon, mutfak, kadın ve erkekler için mescit ile abdesthaneler, tuvaletler, muhtar odası, sınıf ve temizlik odası gibi birçok alanı içinde barındıracak olan çok amaçlı salon, bölgedeki vatandaşların sosyal hayatına yeni bir dinamizm kazandıracak. Düğün, nişan, toplantı, eğitim ve çeşitli sosyal etkinliklere ev sahipliği yapabilecek şekilde tasarlanan bu çok amaçlı yapı, tamamlandığında bölgedeki vatandaşların buluşma noktası haline gelecek.
HİSAŞ yetkilileri, projede betonarme ve çelik yapı sistemlerinin birlikte kullanıldığını belirterek, inşaatın en kısa sürede tamamlanıp halkın kullanımına açılacağını vurguladı.

Karlısu Mahallesi Muhtarı Mehmet İncecik, "Hatay, Hatay olalı böyle Büyükşehir Belediye Başkanı görmedi. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Memleketimize yaptığı hizmetlerden dolayı HBB Başkanı Mehmet Öntürk’e mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim " dedi.

Tarsus’ta engelli adama bıçaklı saldırı

Mersin’de kuvvetli yağış, su taşkınlarına neden oldu

Adana Kozan’da fırtına ve yağmur etkili oldu

Şehit Ziya Özkozanoğlu kabri başında anıldı

Bursasporlu oyuncular galibiyeti tantuni yiyerek kutladı

Kırıkhan’da zincirleme trafik kazası: 6 yaralı

Anamur’da 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında yeni dönem coşkusu

Hatay’da 7 metre derinliğindeki kuyuya düşen kadın kurtarıldı

Osmaniye’de 2025-2026 eğitim öğretim yılı ders zili çaldı

Arpaderesi Mahallesi’nde 16 derslikli okul inşa edildi

Mezun oldukları okula idareci olarak döndüler

’Her çocuk bir fidan, ilk ders yeşil vatan’ etkinliği Mersin’de gerçekleştirildi

Sağlıkçılar şiddete maruz kaldı

Mersinliler ’tam ay tutulması’nı ilgiyle izledi

Orhanlı Mahallesi’nde çocuklar doyasıya eğlendi

Mersin’de marketler denetleniyor

Uluslararası Hartlap Karakucak Türkiye Güreş Şampiyonası tamamlandı

Vali Masatlı okulun ilk gününde gözyaşlarına boğulan minik öğrenciyi teselli etti

Eral Okullarında eğitim-öğretim dönemi başladı

240 kiloluk kadın sedye ile acile getirilmişti: 90 kilo verdi, hayata döndü

Kahramanmaraş’ta 291 bin öğrenci ders başı yaptı

Vali Toros: "Suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor"

Gelin arabasının önüne atlayan genç, gelin ve damadı korkuttu

Adana’da 522 bin öğrenci ders başı yaptı

Osmaniye’de aynı yönde iki otomobil kaza yaptı: 3 yaralı

Kuraklık, 70 yıllık mezarları yeniden ortaya çıkardı

Düğün salonu önünde vurulan genç hayatını kaybetti

Samandağ’da bahçe yangını

Mersin’de 39 yıl hapisle aranan cezaevi firarisi yakalandı

’Bioderma Pro Beach Tour Mersin Etabı’ tamamlandı

Yükleniyor