Eski eşinden şiddet gören kadın: "Ben yaşarken kurtulayım, öldükten sonra değil"

Eski eşinden şiddet gören kadın: "Ben yaşarken kurtulayım, öldükten sonra değil"

GÜNDEM 3.09.2025 10:11:27 0
Eski eşinden şiddet gören kadın:
Adana’da bir çocuğunun annesi olan eski eşini dövdükten sonra motosikletle hastaneye götürüp "Eşim merdivenden düştü" beyanı veren şahıs gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Yüzünden ameliyat geçiren ve platin takılan genç kadın, "Ben yaşarken kurtulayım, öldükten sonra değil" diyerek yardım istedi.
6 sene önce evlenen Ganime Sedef Bahçeci (26) ve A.C.Ş. (28) çiftinin bu evlilikten 1 kız çocukları dünyaya geldi. Daha sonra çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçtiğimiz şubat ayında boşandı. Ayrılık sonrası iddiaya göre, A.C.Ş., genç kadını sürekli tehdit etti. Bir süre sonra tehditleri bırakan eski eş bu sefer ayrıldığı eşiyle geri barışmak için çaba göstermeye başladı. Genç kadın ise eski eşinin barışma isteğini kabul etmedi. Bunun üzerine A.C.Ş., son olarak kızını Karataş ilçesindeki yazlık evine götürmek istedi. Kızını tek göndermek istemeyen Bahçeci, geçtiğimiz haftalarda eski eşiyle birlikte yazlık evine gitti.

Öldüresiye dövüp hastaneye götürdü
30 Ağustos günü ise A.C.Ş., boşandığı eşiyle yeniden tartıştı ve genç kadını kızının gözleri önünde dövdü. Genç kadının kötüleşmesi üzerine şüpheli, eski eşini motosiklet ile Karataş Devlet Hastanesi’ne götürüp ‘Eşim merdivenlerden düştü’ dedi. Bahçeci ise boşandığı eşi tarafından tehdit edildiği için doktora bir şey söyleyemedi. Hastane doktoru ise yaptığı tetkikler ve müdahale sonucu genç kadının Adana’daki tam teşekküllü bir hastaneye gitmesi gerektiğini belirtti.

"Öldürdü bu beni" mesajıyla yardım istedi
Bu sırada Bahçeci, annesine ‘Öldürdü bu beni’ diyerek mesaj atıp yardım istedi. Bu sırada A.C.Ş. ise genç kadını hastaneden alıp yeniden eve götürdü. Anne Sibel Kömür ise hemen kızının yanına giderek eski damadının elinden kurtarıp önce karakola götürüp şikayetçi oldu, ardından da yeniden hastaneye götürdü. Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Bahçeci’ye darp sonucu kırılan çene ve elmacık kemiğinden ameliyat olup platin takıldı. Gözaltına alınan şüpheli eski koca ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

"Ben yaşarken kurtulayım, öldükten sonra değil"
Taburcu olan ve ailesinin evinde tedavisi devam eden Ganime Sedef Bahçeci, yaşadıklarını İhlas Haber Ajansı muhabirine anlattı. Tehditlerin sürekli devam ettiğini belirten Bahçeci, "Her seferinde beni öldürmek istiyor. Bunu sürekli dile getiriyor. Olay günü yüzüme ve kafama yumruklar attı. Bu darp, dayak hep kızımın gözünün önünde oldu. Ben artık kendisinden kurtulup kızımla tek olabileceğim bir hayat yaşamak istiyorum. Beni sürekli tehdit ediyor. Her barışmamızdan sonra iyi oluyor sonra aynı şeyleri yaşatıyor. Ben yaşarken kurtulayım, öldükten sonra değil" ifadelerini kullandı.

"Kızım bize mesaj atmasa, biz yetişmesek belki ölecekti"
Kızının travma yaşadığını ve sürekli ağladığını anlatan anne Sibel Kömür, "Kızımdan ‘Öldürdü bu beni’ diyerek mesaj geldi. Bizde o gün Karataş’taydık ve hemen gittik. Kızımı motosiklet ile getirdi, hemen karakola ve hastaneye gittik. Yıllardır kızıma bu şiddeti uyguluyordu. Kızım hep kendi evladı için katlanıyordu. Artık yardım istiyoruz. Kızım bize mesaj atmasa, biz yetişmesek belki ölecekti" diye konuştu.
Kızının yüzüne platin takıldığını, ameliyat olduğunu belirten Kömür, "Şahsın gözaltına alınıp serbest bırakıldığını öğrendik. Böyle insanları nasıl serbest bırakıyorlar anlamıyoruz. Kızım boşandı ama yine kurtulamadı. Bu cani tutuklanıp cezaevine gönderilsin, başka bir şey istemiyoruz" diyerek yardım istedi.

Atık toplayan engelli şahsı darbeden şüpheli tutuklandı

Hatay’da 18 bin 348 bağımsız bölümün hak sahibi belirlenecek

Okullar açılırken ebeveynlere 10 altın öneri

Adana’da silahlı kavga, 2 yaralı

Emniyetin karşı sokağında 6 araca çarparak zarar verip yaya kaçtı

Kahramanmaraşlı balcıdan videosunu paylaşan dünyaca ünlü modacıya davet: "Balımızın tadına baksın"

Kamp ve mesire alanları doğa severler için yenileniyor

Müteahhidin öldüğü yolda kazalar bitmiyor

Mersin’de hurda ve çöp yığan vatandaşa ceza

Şoför, yolcuları tahliye etti otobüs alev alev yandı

Mersin’de minik şefler yemek yapmayı öğreniyor

Osmaniye’de otomobil tıra arkadan çarptı: 4 ağır yaralı

Osmaniye’de hafif ticari araçta 12 kilo skunk ele geçirildi

Mersin’de kaçak makaron operasyonu

‘Angara Gazinosu’ oyununa Mersin’de tam not

Mersin’de 12 düzensiz göçmen yakalandı

İrem’in iki bacağını, şoförsüz tır koparmış: "Hayatıma protezle devam edeceğim"

Serinlemek için girdiği nehirde boğuldu

Katkı maddesi kullanılarak üretilen tonlarca domates posasına ve biber salçasına el konuldu

Cennet hurması üreticilerine "Akdeniz meyve sineği" uyarısı

Dağlı: "Şehitlerimizin geride bıraktığı aileleri bizlere emanettir"

Adana’da yol kenarında ceset bulundu

Uyuşturucu yakalattı, "Bana ait değil, evime başkası bırakmış olabilir" dedi

Domuz avında vurulan gencin sır ölümü 13 yıldır çözülemedi

Yıllardır yalnız başına yaşamını çadırda sürdüren yaşlı adam yeni yuvası olan konteynerine kavuştu

Kuraklık ’sevgi yolu’nu ortaya çıkarttı

Hatay’da demir yüklü tır trafikte yürekleri ağza getirdi

Yaz tatilinde 3 bin 496 depremzede yetim ve öksüz çocuk çeşitli kurslarda eğitim aldı

Hatay’da seyir halindeki araç alev aldı

O anlar kamerada: Denizde bin 200 metre sürüklenen çocuk kurtarıldı

Yükleniyor