Bakırköy'de cinayete kurban giden Yağmur Sönmez son yolculuğuna uğurlandı

Genel 20.03.2022 16:02:37 0
Bakırköy
BAKIRKÖY'deki bir alışveriş merkezinin otoparkında Murat Bayırköylü tarafından tüfekle vurularak öldürülen Yağmur Sönmez (21), bugün toprağa verildi. 
Bir alışveriş merkezinde 18 Mart günü cinayete kurban giden Yağmur Sönmez için bugün cenaze töreni düzenlendi. Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii'ndeki cenazede, Yağmur Sönmez'in ailesi, okul arkadaşları ile Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da katıldı. Kılınan öğle namazının ardından cenaze, Zeytinburnu Eski Kozlu Mezarlığı'na defnedildi.

'SEVDİĞİMİZ BİR ÖĞRENCİMİZDİ'
Yağmur Sönmez'in tarih öğretmeni Tomay Erdoğan ise, 'Taş Kolej'de bizden mezun. Kader böyle bir sonla sonlandırdı. Kolay değil. Allah sabır versin, başarılı bir öğrencimizdi. Sevdiğimiz bir öğrencimizdi, iyi bir eğitim aldı. Mekanı cennet olsun' dedi. Yağmur Sönmez'in hocalarından biri de, 'Ne olup bittiğini bilmiyoruz ama biz onların üzerine titriyoruz. Bu çocukları yetiştirmeye gayret ediyoruz. Erkeklere kibar olmayı, kızlara insanlara insan gibi davranmayı öğretiyoruz. Üzerine titrediğimiz gencecik kızlarımız elimizden böyle kayıp gidiyor ' diye konuştu. Bir başka öğretmeni de, 'Bu kadar pırlanta gibi çocuğun hayatını kimse elinden alamaz. Kimsenin böyle bir şeye hakkı yok. Bunları rahatlıkla yapabiliyor olması, otoparka tüfekle girebiliyor olması hepsinin düşünülmesi gerekiyor' dedi.

'KESİNLİKLE SEVGİLİSİ DEĞİLDİ'
Yağmur Sönmez'in yakın arkadaşlarından biri 'Maalesef 6 ay önce kendisine dadandı. Hiç alakasız Yağmur'un hiçbir şekilde konuşmak istemediği biriydi. 'Hayır' dedi anlamadı. 2 ay önce de istemediğini çok sert bir dille belirtilmişti. 2 aydır görmüyordu. Cuma günü maalesef otoparkta Yağmur'u kıstırmış. Zaten sonrasını biliyorsunuz. Kesinlikle sevgilisi değildi. Hiçbir alakası yoktu. Bir süredir peşindeydi, hayırı kabul etmeyen tiplerden biriydi' dedi.

OLAYIN GEÇMİŞİ
Olay, 18 Mart akşam saatlerinde Bakırköy'deki bir alışveriş merkezinin otoparkında meydana geldi. Murat Bayırköylü, otoparkta tartıştığı Yağmur Sönmez'e tüfekle ateş edip, aynı tüfekle intihar etti. Ağır yaralanan Sönmez kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Murat Bayırköylü'nün ise olay yerinde öldüğü tespit edildi. Özel bir üniversitede hukuk fakültesi öğrencisi olduğu öğrenilen Murat Bayırköylü'nün annesinin hakim İsmihan Boza, babasının ise Bakırköy Başsavcı Vekili Muhittin Bayırköylü olduğu belirtildi. 
 

İkiz kardeşiyle yollarını ölüm ayıran acılı kardeş, "Ayşe’yle yan yana olabilmek için ikimiz aynı üniversiteye yerleşmek istedik"

Motosiklet, minibüse ok gibi saplandı

Çocukların, arka camı olmayan TOFAŞ’tan dışarı çıkarak yaptıkları ölümüne yolculuk kamerada

Osmaniye’de yılanın balık avı kamerada

Cinayete karışan 4’üncü şüpheli de tutuklandı

Adana’da düşen eğitim uçağının enkazında ekipler inceleme yaptı

Hatay’da camilerde kuraklık, yangınlar ve şehitler için dua edildi

Hatay’da 1500 kuran kursu öğrencisi camide buluştu

Başkan Yapar, Uzun Çarşı esnafıyla bir araya geldi

Hatay’da narenciye bahçeleri zararlı organizmalara karşı incelendi

Adana’da eğitim uçağı düştü: 2 yaralı

Otoyol gişesinde feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Vali Köşger, Adana’daki yangına sebep olanların terörle bağlantısının bulunmadığını açıkladı

Vali Köşker: "Kozan’ın turizmde çekim merkezi haline gelmesi için çalışıyoruz"

Bakan Kurum: "Ağustos ayı içinde 300 bininci konutumuzun anahtarlarını da Malatya’mızda Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle teslim edeceğiz"

Termosa zulaladığı uyuşturucuyu polis buldu, ’içiciyim’ savunması yaptı

Osmaniye’de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

İtfaiyeye ait su tankeri kontrolden çıktı, önce ağaca sonra elektrik direğine çarptı

Adana’da bıçaklı kavga: 1 yaralı

Keman sanatçısı Laçin Akyol’un ölümüne neden olan kazada yeniden keşif kararı

Sumbas’ta yapımı tamamlanan 27 köy evinin anahtar teslimi yapıldı

Yangından kaçan yaralı leylek koruma altına alındı

Adana’da faciadan dönüldü: 3 katlı apartmanın merdivenleri çöktü

Motosikletli saldırgan iş yerine kurşun yağdırıp kaçtı: O anlar kamerada

Şener, Iğdır Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

Yaz spor kursları ile Akdenizli çocuklar geleceğe hazırlanıyor

Emzirme, meme ve yumurtalık kanseri riskini azaltıyor

Doğan: "Mısır fiyatının açıklanması, üreticinin emeğini korumak için hayati önem taşımakta"

Mersin’de ’Halk Kart’ın temmuz ödemeleri yatırıldı

Mersin’de kadınlara iş hayatı için farkındalık eğitimi

Yükleniyor