Aydıncık’ta yollar yenilendi

Aydıncık’ta yollar yenilendi

GÜNDEM 15.08.2025 10:30:11 0
Aydıncık’ta yollar yenilendi
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Aydıncık ilçesinin en işlek güzergahlarından biri olan Sabahattin Çakmakoğlu Caddesi’nde altyapı ve üstyapı yenileme çalışması gerçekleştirdi.
Bin 400 metre uzunluğundaki cadde, MESKİ tarafından yapılan içme suyu hattı yenilemesinin ardından Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi ekiplerinin sıcak asfalt serimi ile modern bir görünüme kavuştu.
Okul, adliye, öğretmenevi ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü gibi resmi kurumların bulunduğu, yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu cadde, çalışmanın tamamlanmasıyla daha güvenli ve konforlu hale geldi. Bölge halkı, "Çiçek gibi oldu" diyerek memnuniyetini dile getirdi.
İlk olarak MESKİ ekipleri, ana içme suyu hattındaki eski boruları modern malzemelerle değiştirdi. Böylece hem su kaybının önüne geçildi hem de uzun ömürlü bir altyapı sağlandı. Ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaklaşık bir hafta süren çalışmayla sıcak asfalt serimi yaptı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Aydıncık Şube Şefi ve Yol Yapım Birimi Ekip Sorumlusu Birol Tıraş, "1400 metrelik bu yolu altyapı ve üstyapısıyla örnek bir hale getirdik. Vatandaşlarımız güle güle kullansın" dedi.
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Erdal Çiftçi, "Sıcak asfalt döküldü, yolumuz güzelleşti. Mahallem ve vatandaşlarım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. Merkez Mahallesi Muhtarı Kadir Sarı ise "Yolumuz köy yolundan daha kötüydü, şimdi çok güzel oldu. Büyükşehir Belediyesine ile yolumuz her daim açık" ifadelerini kullandı.
Bölge sakinlerinden Tevfik Buldurluoğlu, "İçme suyu boruları yenilendi, asfaltımız çiçek gibi oldu" derken, Mehmet Yıldız da "Eskiden tozdan geçilmiyordu, şimdi çok güzel oldu" dedi.

Evinde saka kuşu bulunan şahsa 151 bin 200 lira para cezası

Adana’da mezar taşları tahrip edildi

Yaralı leylek duyarlı vatandaşlarca kurtarıldı

Sulama kanalında erkek cesedi bulundu

Mersin’de yıl boyu ücretsiz futbol kursu

Kariyer Merkezinden iş arayanlara destek

Kar maskeli şüpheliler eve ateş açıp o anları kaydetti

Osmaniye’de kuraklık, mısırda verimi düşürdü

Turizm bölgelerine yapılan uyuşturucu ticaretine polisten darbe

Ekinözü’nün yolları büyükşehir belediyesi ile yenileniyor

Makedonya’dan Kahramanmaraş’a uzanan şifa yolculuğu

Hatay’da mobilya atölyesinde yangın

Teknolojik aletlerden uzak tutularak büyütülen Ümit, Tayland’da düzenlenen bilim olimpiyatlarda üçüncü oldu

Defne’de Özgürlük Parkı açıldı

Girne Mansuroğlu Kültür Merkezi’nde minikler sanat coşkusu yaşadı

Eşine yaptı, menüsüne koydu şimdi siparişlere yetişemiyor

Su borusu patladı, mahalleyi su bastı

Korku dolu anlar: İşyeri ve hurda araçlar alevlere teslim oldu

Kavurucu sıcaktan bunalan inek soluğu denizde aldı

Türkiye’nin maydanoz tohumu ihtiyacının yüzde 75’inin karşılandığı ilçede bereketli hasat başladı

Tefecilik operasyonunda aranan son şüpheli de gözaltına alınıp tutuklandı

Kahramanmaraş’ta otluk alanda yangın

Mersin’de kaynak yaparken orman yangınına neden olan firma sahibi ile 4 kişi tutuklandı

Tırdan ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

Mersin Valiliği: " Yangınlar kontrol altına alınmış, soğutma çalışmaları devam etmektedir"

Otoyolda tırdaki yangın ormanlık alana sıçradı

Belediye otobüsü şoförü bulduğu altını sahibine teslim etti

Emanet silahla 60 yaşındaki kadını öldürüp, altınlarını gasp etmiş

Osmaniye’de orman yangını

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı

Yükleniyor