Annesi ölen yavru köpek sahipsiz kalmadı

Annesi ölen yavru köpek sahipsiz kalmadı

GÜNDEM 3.05.2025 10:44:44 0
Annesi ölen yavru köpek sahipsiz kalmadı
Osmaniye’de yağmurlu havada annesi ölen yavru köpeğin annesinin başından saatlerce ayrılmaması yürekleri dağladı. Annesini kaybeden yavru köpeğe hayvanseverler sahip çıktı.
Osmaniye’nin Fakıuşağı Mahallesinde bulunan parkta 1 yavrusu olan köpeğin öldüğünü fark eden vatandaşlar durumu hayvanseverlere bildirdi. Bölgeye gelen Osmaniye Mutlu Kuyruklar Hayvanları Koruma Derneği üyeleri anne ve yavru köpeği alıp veterinere götürdü. Yağmurda kalan anne köpeğin öldüğünü yavrusunun da ölmek üzere olduğunu öğrenen hayvanseverler yavru köpeğe sahip çıktı. Bakım merkezinde tedaviye başlanan yavru köpeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yağmurun altında ölen annesin başından bir an olsun ayrılmayan yavru köpeğin acı bekleyişi ise yürekleri burktu.
Köpeği ilk bulduklarından yavru köpeğin acısı karşısında çok duygulandıklarını söyleyen Osmaniye Mutlu Kuyruklar Hayvanları Koruma Derneği üyesi Muhammet Elbaş, "Bahsettiğimiz köpek akşam ihbar üzerine parkta ölmüş durumdaydı. Veterinere götürmene rağmen alanda yani bulduğumuz ortamda öldüğünü gördük. Bir tane yavrusu vardı. Yani biraz zor oldu çünkü halen emmeye çalışıyordu, sarılmış, hatta almaya gittiğimizdeki arkadaş orada biraz morali bozuldu baygınlık dahi geçirdi yani. Çünkü bunlar akıllılar olup fikirler olmayan varlıklar. Sizin ne amaçla yaklaştığınızı biliyorlar. Biz o gün orada köpeğin daha fazla videosunu çekebilirdik inanın çekmeye bizim yüreğimiz kaldırmadı. Yani bunun gibi vakaları sık sık karşılaşıyoruz ama bunlar tabii ki biraz sıkıntılı vakalar. Şu an iyi tedavisi devam ediyor soğuk algınlığı var Parvovirus var. Parvovirus geçmek üzere geçtikten sonra aşılar yapılacak. Alana gelen gönüllü arkadaşlar var, sadece bana geliyor. Beni sahiplendi, benim elimden gelip yiyor, bana bakıyor. Anne sandı artık bizi Rabbim ömür verirse biz de elimizden geldiği kadarıyla yaşadığı yere kadar iyi yaşatmaya çalışacağız" dedi.

Dörtyol’da otomobille çarpışan motosiklet hurdaya döndü: 1’i ağır 2 yaralı

Tarsus’ta bir kişi parkta ölü bulundu

Eski eşi tarafından alt geçitte tabancayla öldürüldü

Özel Sporcular Atletizm Şampiyonası Mersin’de başladı

5 suç dosyasından 108 yıl hapis cezasıyla aranan zanlı tutuklandı

Hapis cezasıyla aranan 2 kişi tutuklandı

Tarsus’ta, kurbanlık hayvan pazarı tek bir noktada toplanacak

Bozyazı’da Bilim Fuarı düzenlendi

Hastalığa yenik düşen uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Tüplerin de bulunduğu kamyon kasasında yangın

Aylık 4 milyon TL tasarruf sağlayacak: Kahramanmaraş GES’te sona gelindi

Atakaş Hatayspor, Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürdü

Mersin’de Çerkes müziği ve dansı rüzgarı esti

Mersin’deki hastanede PET/CT hizmeti ücretsiz veriliyor

Saimbeyli’de baharın gelişi coşkuyla kutlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesinden Gülnar’da eğitim hayatına destek

Mersin’de son bir haftada aranan 871 şahıs yakalandı

Adana’da DEAŞ’ın uyuyan hücresine operasyon: 6 gözaltı

Başkan Çenet sözünü tuttu, Aysima saçlarına kavuştu

Mersin’de üreticilere damlama sulama sistemi anlatılıyor

Hepsi geri gönderildi: Yurt dışından gelen 2 bin tondan fazla patates virüslü çıktı

Osmaniye Lezzet Festivali’nin lansmanı gerçekleştirildi

Adana’da 150 kilo bonzai yapılacak ham madde ele geçirildi

Motosiklet kazasında hayatını kaybeden İhsan Ar, vefatının 1. yılında anıldı

Adana’da buğday hasadı başladı

Kumar oynarken suçüstü yakalandı, ’şimdi geldim’ dedi

Klinik Psikolog Karaçiçek: "Ani hava değişimi depresif yapabiliyor"

Polis ile öğrenciler aynı sahneyi paylaştı

Hafriyat kamyonu, otomobili oyuncak araba gibi önüne aldı: O anlar kamerada

Çaldığı motosiklet arızalanınca park edip, başka motosiklet çalan hırsız polisten kaçamadı

Yükleniyor