Adanaspor’un altyapı sorumlusu Eyüp Arın, takımdan ayrıldı

Adanaspor’un altyapı sorumlusu Eyüp Arın, takımdan ayrıldı

GÜNDEM 30.06.2025 14:09:49 0
Adanaspor’un altyapı sorumlusu Eyüp Arın, takımdan ayrıldı
Adanaspor’un altyapı sorumlusu ve 30 yıldır kulüpte birçok görevde bulunan Eyüp Arın kulüpten ayrıldığını açıkladı. Arın, "Benim bulunduğum zamanda Adanaspor’a ve altyapısının onuruna zarar gelecek hiçbir şey yapılmasın diye deplasmanlara kendi cebimden para harcayıp götürdüm. Ben bu kulübün her zaman bir parçasıyım" dedi.
Adanaspor’da yönetimi elinde bulunduran Bayram Akgül, geçtiğimiz aralık ayında kulübü iş insanı Ergin Göleli’ye sattı. Çeşitli sorunlar nedeniyle Adanaspor, TFF 1. Lig’den, 2. Lig’e düştü. Şu anda kulüpte 5-6 futbolcunun kaldığı öğrenilirken, kulübün takım otobüsü dahil birçok eşyaya da haciz geldi. Turuncu-beyazlı ekipte 30 yıldır görev alan Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Nihat Geven Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.

"Yeni bir sayfa açılması gerektiğine inanıyorum"
Kötü yönetim ve maddi sorunlar nedeniyle kulüpten ayrıldığını açıklayan Arın, "1995 yılında göreve başladığım Adanaspor’dan bugün ayrılıyorum. Bu kolay bir veda değil. Bu forma, bu arma benim için sadece bir görev değil, aidiyet duygusuydu. Çocukluğumda tribünlerinde hayalini kurduğum, yıllar içerisinde altyapısında yetişip formasını giydiğim, altyapısında binlerce evladımızı yetiştirdiğim bu camiaya hizmet etmek benim için büyük bir şerefti. Bu kulübün çok zor zamanlarında da güzel günlerinde de elimden geleni yapmaya çalıştım. Adanaspor eğer devam edecekse, kulübümüzün geleceği adına yeni bir sayfa açılması gerektiğine inanıyorum. Bu bir veda değil, gönül bağına verilen kısa bir ara. Ben bu kulübün her zaman bir parçasıyım. Bu batan gemiyi terk etmek gibi değil, hiçbir zaman batan gemiyi terk eden olmam. Bu benim duruşumdan kaynaklanan bir ayrılık" ifadelerini kullandı.

"Kulüpte planlama yok"
Bayram Akgül’ün kulübü uzun yıllar borçsuz bir şekilde yönettiğine değinen Eyüp Arın, "18 yıldır bu kulübe forma reklamı olmadan, sponsoru olmadan, borçsuz bir şekilde bu kulübü yöneten Bayram Akgül ve ailesine de saygılarımı iletiyorum. Süreç içerisinde çok gecikme olduğunu 10 gün sonra kulübün kampa başlaması gerektiğine inanıyorum. Bizim takımın sezonu açması lazım. Bunların planı olmadığını düşünüyorum. Normal bir planlama böyle yapılması lazım" dedi.

"Altyapıyı kendi cebimden maçlara götürdüm"
2024-2025 sezonunda kötü gidişat sürerken altyapı oyuncularını kendi cebinden para vererek deplasman maçlarına götürdüğünü anlatan Arın, "Benim bulunduğum zamanda Adanaspor’a ve altyapısının onuruna zarar gelecek hiçbir şey yapılmasın diye deplasmanlara götürdüm, maçlarını oynattım. Ben kendi cebimden harcadım. Başkan Ergin Göleli ise ‘Pazartesi ödeyeceğim’ dedi. Bekliyoruz, ödemezlerse de Adanaspor’a feda olsun" diye konuştu.

Trafiği kapatıp drift atanlara 52 bin TL ceza

Kozan’daki orman yangınında çiftçiler, hayvanlarını korumak için mücadele etti

Hatay’daki orman yangınına havadan ve karadan müdahale dron ile görüntülendi

Alkollü sürücünün ölümüne neden olduğu temizlik personeli toprağa verildi

Kozan’daki orman yangını sürüyor, ekipler müdahale ediyor

Oto yıkamacıda ölen 4 gençten 2’sinin cenazeleri toprağa verildi

Mersin’de 4 genci ölüme bu araç götürmüş

Adana’da orman yangını

Osmaniye’de hurdalıkta çıkan yangın söndürüldü

Erdemli’de 6 bin 800 öğrenciye Kur’an eğitimi

Mersin Bozyazı’da orman yangınına ekipler müdahale ediyor

Hatay Valisi Masatlı: "3 mahallemizde tahliyeler başladı"

Adana Kozan’da aranan 7 şahıs yakalanıp tutuklandı

ATÜ, Bilim Kafe etkinliğine tarihi mekanda ev sahipliği yaptı

Adana’dan 19 firma Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı arasında yer aldı

ATO’dan evleneceklere indirim desteği

Mersin’de oto yıkamacıdaki faciada ölü sayısı 4’e yükseldi

Alevlerin arasına arılarını kurtarmaya geldi

Adanaspor’un altyapı sorumlusu Eyüp Arın, takımdan ayrıldı

Kahramanmaraş’ta orman yangını büyümeden söndürüldü

Sır Barajı’nda adada mahsur kalan 3 çocuk ve 2 köpek kurtarıldı

Anamur’da Yaz Kur’an Kursları başladı

Osmaniye’de çıkan orman yangını söndürüldü

Alevlerin sıçradığı ahırından ekiplerin yardımıyla hayvanları kurtardı

Orman yangını evlerine sıçrayan vatandaşların zor anları

MERDAK’ın 19. Ulusal Dağcılık Festivali’nde Medetsiz Zirvesine anma tırmanışı yapıldı

Mersin Kent Orkestrası’ndan sezon finalinde unutulmaz konser

Akdeniz’de tarım yolları yenileniyor

Mersin Mut’ta orman yangını

Kahramanmaraş’ta fırtınanın oluşturduğu hasar ortadan kaldırılıyor

Yükleniyor