Adana Demirspor - Hatayspor maçının ardından

SPOR 27.01.2024 22:19:00 0
Adana Demirspor - Hatayspor maçının ardından
Süper Lig'in 23'üncü haftasında Adana Demirspor sahasında Hatayspor'a 1-0 mağlup oldu.  Karşılaşmanın ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
10 haftadır galip gelemediklerini ve aldıkları 3 puanla biraz rahatladığını ifade eden Volkan Demirel, 'Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, '3 puan aldığımız için mutluyuz. 10 haftadır galip gelemeyen bir Hatayspor takımı var. Belki zaman zaman kötü oyunlar oldu ama biz ne yaptığımızı bilen bir ekibiz. Son 2 haftadır savunmaya döndük çünkü ülkemizde futbol aldığınız puan ve tabeladan ibaret. Fakat bizim planımız çok daha başka. Hatayspor'u hem bu zor dönemde para harcatmadan hem de gelecek 3-4 sene boyunca çok rahat emin adımlarla bu ligde her kulvarda mücadele edebilmesini sağlamak. Ben bunu sağlamaya çalışıyorum. Cuma günü itibariyle şu anda Hatayspor takımı 0 borçla belki Türkiye liglerindeki en temiz takımdır. Şu anda elimizde ki oyuncularla da gelecek 3-4 senenin zeminini hazırladık. Futbola sadece ligdeki konuma göre bakmak yanlış. Kulübü yapılandırmak daha önemlidir' şeklinde konuştu.
'DEĞİL TRANSFER, BÜTÜN KAPILAR KAPANSIN YİNE DE SEZON SONUNA KADAR BURADAYIM'
Sezon sonuna kadar Hatayspor'da kalacağını yineleyen Volkan Demirel, 'Bugün aldığımız galibiyetle rahatladım. Ben değil transfer, bütün kapılar kapansın yine de sezon sonuna kadar buradayım. Çünkü bir sözüm var. Hatayspor'u aile yerine koydum. Hatayspor ile ilgili yorum yapan, konuşan benim aile laf söylüyordur. Ona göre, bilerek konuşsunlar. Oyuncuların üstünde biraz baskı vardı. Rahat olun, kaç haftadır kazanamıyoruz bu haftada kazanamasak bir şey olmaz ama kazanırsanız bu rüzgarı terse çevirebileceklerini söyledim. Bugün de savunarak galip gelen taraf bizdik. Önemli olan 3 puandı, onu da aldık' ifadelerini kullandı.

HİKMET KARAMAN: İKİNCİ YARI BASKIYI BİR TÜRLÜ GOLE ÇEVİREMEDİK
İkinci yarıdaki baskıyı bir türlü golle sonuçlandıramadıklarını belirten Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, 'Kendi sahamızda oynadığımız bir maç. Mağlup olmamamız gerekiyor. Kendi kalemize attığımız 1 golle ilk yarıyı 1-0 kapattık. İkinci yarı baskıyı bir türlü gole çeviremedik. Kalemize 1 kere top geldi. Belli mevkilerde eksiklerimiz olabilir ama oynayan deneyimli oyuncularımız var. Bu maç yukarı ve aşağısı arasında çok önem teşkil ediyordu. Alınacak 3 puan bizi yukarıda tutacaktı. Maçı kaybettik, bunu en kısa zamanda deplasman galibiyetiyle telafi etmek zorundayız. Adanaspor burada maç oynadı. Belki dışarıdan güzel gözüküyor ama bu sahanın dinlenmesi lazım. Değişmeli oynanabilir ancak fikstüre bir daha baktım biz deplasmana gidiyoruz Adanaspor'da deplasmana gidiyor. Şimdi içeri geleceğiz onlar da içeri gelecek. Bu bir mazeret değil ama sahanın bazı bölümleri inanılmaz derece de ağır. Kendi içerisine çekilen ve uzun oynayan takımlar için zemin bozukluğu müthiş derece de avantaj sağlıyor. Biz ikinci yarı yüzde 70 topa sahip olduk ama o iyi paslar bir türlü olmuyor. Bunu yetkililerin göz önünde bulundurması gerekiyor' diye konuştu.
'TRANSFER EDECEĞİMİZ BAZI OYUNCU GRUPLARI VAR'
Transferlerin gelmesinin ardından farklı bir hale geleceklerini söyleyen Karaman, sözlerini şöyle noktaladı:
'Taraftarlarımız geldi, bizi yine destekledi. Zaman zaman kızıyorlar ama biraz sabırlı olsunlar. Transfer edeceğimiz bazı oyuncu grupları var. Onlar geldiğinde eksik mevkilerimiz çok daha farklı bir hale gelecek.'

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
- Volkan Demirel'in açıklamaları
- Hikmet Karaman'ın açıklamaları

Cinayete karışan 4’üncü şüpheli de tutuklandı

Adana’da düşen eğitim uçağının enkazında ekipler inceleme yaptı

Hatay’da camilerde kuraklık, yangınlar ve şehitler için dua edildi

Hatay’da 1500 kuran kursu öğrencisi camide buluştu

Başkan Yapar, Uzun Çarşı esnafıyla bir araya geldi

Hatay’da narenciye bahçeleri zararlı organizmalara karşı incelendi

Adana’da eğitim uçağı düştü: 2 yaralı

Otoyol gişesinde feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Vali Köşger, Adana’daki yangına sebep olanların terörle bağlantısının bulunmadığını açıkladı

Vali Köşker: "Kozan’ın turizmde çekim merkezi haline gelmesi için çalışıyoruz"

Bakan Kurum: "Ağustos ayı içinde 300 bininci konutumuzun anahtarlarını da Malatya’mızda Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle teslim edeceğiz"

Termosa zulaladığı uyuşturucuyu polis buldu, ’içiciyim’ savunması yaptı

Osmaniye’de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

İtfaiyeye ait su tankeri kontrolden çıktı, önce ağaca sonra elektrik direğine çarptı

Adana’da bıçaklı kavga: 1 yaralı

Keman sanatçısı Laçin Akyol’un ölümüne neden olan kazada yeniden keşif kararı

Sumbas’ta yapımı tamamlanan 27 köy evinin anahtar teslimi yapıldı

Yangından kaçan yaralı leylek koruma altına alındı

Adana’da faciadan dönüldü: 3 katlı apartmanın merdivenleri çöktü

Motosikletli saldırgan iş yerine kurşun yağdırıp kaçtı: O anlar kamerada

Şener, Iğdır Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

Yaz spor kursları ile Akdenizli çocuklar geleceğe hazırlanıyor

Emzirme, meme ve yumurtalık kanseri riskini azaltıyor

Doğan: "Mısır fiyatının açıklanması, üreticinin emeğini korumak için hayati önem taşımakta"

Mersin’de ’Halk Kart’ın temmuz ödemeleri yatırıldı

Mersin’de kadınlara iş hayatı için farkındalık eğitimi

Mersin’de özel bireyler için yaz boyu spor desteği

Mersin’de kaçak sigara operasyonu: 15 bin makaron ve 31 kilo tütün ele geçirildi

Mersin’de uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

Kahramanmaraş’ta konargöçerler Ahır Dağı zirvesindeki yerlerini aldı

Yükleniyor