Vali Su, Çanakkale Savaşları Mobil Müzesini gezdi

26 Şubat 2021 Cuma 12:30
Vali Su, Çanakkale Savaşları Mobil Müzesini gezdi
MERSİN (İHA) – Mersin Valisi Ali İhsan Su, Çanakkale ruhunu ülkenin her yerinde yaşatabilmek adına Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından hazırlanan mobil müzeyi gezdi.
Türkiye yolculuğunun Mersin’deki durağı Cumhuriyet Meydanı olan Çanakkale Savaşları Mobil Müzesinde incelemelerde bulunan Vali Su, yetkililerden bilgi aldı. Su, mobil müzenin Çanakkale Zaferi duygusunu yaşattığını dile getirerek, mobil müzenin oluşturulmasında emek veren herkese teşekkür etti.
İçerisinde Çanakkale Savaşı ile ilgili resim, fotoğraf ve çeşitli görsel materyallerin bulunduğu ve videoların izletildiği, Çanakkale cephesinden günümüze kalan çeşitli savaş objelerinin sergilendiği bölüm ile Çanakkale askerinin temsili heykelinin de bulunduğu mobil müze, 1 Mart’ta Tarsus’ta, 2 Mart’ta ise Silifke’de ziyarete açık olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.