Tarım işçilerinin çocukları EBA Mobil Destek aracıyla eğitimlerini sürdürüyor

10 Mayıs 2021 Pazartesi 10:00
Tarım işçilerinin çocukları EBA Mobil Destek aracıyla eğitimlerini sürdürüyor
Türkiye’nin farklı bölgelerinden Mersin’in Silifke ilçesine gelerek mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan ailelerin çocukları EBA Mobil Destek aracıyla eğitimlerini sürdürüyor.
Yaşanan bu zorlu süreçte öğrencilerin derslerinden geri kalmaması için Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Gezici EBA Destek Noktası aracı Covid-19 salgını dolayısıyla alınan tedbir ve önlemler dahilinde maske, mesafe hijyen kurallarına uyularak hizmetlerini sürdürüyor.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, “Türkiye’nin özellikle doğu ve güneydoğu bölgesinden ilçemize gelerek mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan ve çadırlarda yaşayan ailelerin çocukları derslerinden uzak kalmasın diye EBA Mobil Destek aracımızla hizmet vermeye devam ediyoruz. Son bir hafta içinde Çavuşbucağı, Gülümpaşalı,Kurtuluş Çayır Pompa mevki, Kurtuluş Özmen Tarım Mevkii ve Arkum Mahallesinde bulunan çocuklarımıza ulaşarak EBA Mobil Destek aracı ile derslerine ulaşımını sağladık” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.