SEYHAN'DA SOSYAL YARDIMLAR 24 SAAT SÜRÜYOR

19 Nisan 2021 Pazartesi 16:44
SEYHAN'DA SOSYAL YARDIMLAR 24 SAAT SÜRÜYOR

Seyhan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç sahiplerine gündüz gıda kolisi dağıtımı yaparken, sahur öncesinde de ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan davulcusu eşliğinde kahvaltılık kolilerini ulaştırıyor. Ramazan'ın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının pekiştirildiği kutsal bir ay olduğunun altını çizen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, "Seyhan'da hiçbir vatandaşımız yalnız ve sahipsiz değil. Nasıl ki Cumhuriyetimiz kimsesizlerin kimsesi ise, Seyhan Belediyesi de Seyhan'da yaşayan yoksul, yardımı ihtiyacı olan vatandaşlarımızın kara gün dostudur. Bu zor günleri, birlik ve beraberlik içinde, dayanışma duygularıyla paylaşarak aşacağız" dedi.

 

HEDEF SEYHAN'DA HİÇ KİMSENİN YATAĞA AÇ GİRMEMESİ

"Komşusu aç yatan bizden değildir" anlayışıyla Seyhan'da hiç kimsenin yatağa aç girmemesi için ihtiyaç sahibi vatandaşlara düzenli olarak sıcak yemek ve çorba ikram edip, gıda kolisi desteği veren Seyhan Belediyesi, Ramazan ayında sosyal yardım çalışmalarını artırdı.

GÜNDE 2 BİN VATANDAŞA SICAK YEMEK

Seyhan Belediyesi pandemi nedeniyle iftar sofraları kurulamadığı on bir ayın sultanı Ramazan ayında birlik, beraberlik ve dayanışma duygularıyla, her gün yaklaşık 2 bin ihtiyaç sahibi vatandaşla sıcak aşını paylaşıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.