ŞEHİT OĞLUNUN CENAZE NAMAZINI KILDIRDI.

Trabzon'da kontrol noktasında 'dur' ihtarına uymayan ehliyetsiz ve alkollü K.E.T.'nin otomobille çarpması sonucu şehit olan polis memuru Yusuf Ceylan, memleketi Samsun'da toprağa verildi. Şehidin cenaze namazını, imam olan babası İlyas Ceylan kıldırdı.

22 Kasım 2021 Pazartesi 17:42
ŞEHİT OĞLUNUN CENAZE NAMAZINI KILDIRDI.

Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesi'nde önceki gün saat 23.00 sıralarında, kontrol noktasında denetim yapan polis ekipleri, K.E.T. yönetimindeki 61 ABU 585 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan K.E.T., aracıyla polis memuru Yusuf Ceylan'a çarparak kaçtı.

Yaralanan Ceylan, bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir süre sonra otomobili bırakıp kaçmaya çalışan K.E.T. ile arkadaşı M.A. polis tarafından yakalandı. Ehliyetsiz ve alkollü olduğu tespit edilen K.E.T., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. K.E.T. ile yanındaki arkadaşı M.A., daha sonra adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan K.E.T., 'görevi başındaki memuru kasten öldürmek' suçundan tutuklandı, arkadaşı ise serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.