ŞEHİT AİLESİ, OĞULLARININ İSMİNİ TAŞIYAN OKULUN ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

IĞDIR'da 2019'da hudut birliğinde arkadaşının silahından çıkan kaza kurşunuyla şehit olan Uzman Çavuş Samet Özkan'ın (33) ailesi, Adana'da, oğullarının isminin verildiği ilkokulu ziyaret etti.

06 Kasım 2021 Cumartesi 11:34
ŞEHİT AİLESİ, OĞULLARININ İSMİNİ TAŞIYAN OKULUN ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

IĞDIR'da 2019'da hudut birliğinde arkadaşının silahından çıkan kaza kurşunuyla şehit olan Uzman Çavuş Samet Özkan'ın (33) ailesi, Adana'da, oğullarının isminin verildiği ilkokulu ziyaret etti. Aile oğulları için hazırlanan programda duygusal anlar yaşadı.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde görevli Uzman Çavuş Samet Özkan, 2019'un Mart ayında Iğdır'ın Aralık ilçesindeki hudut birliğinde silah kazasında şehit oldu. 1 çocuk babası şehidin cenazesi, memleketi Adana'da gözyaşları içinde defnedildi. Şehit Özkan'ın isminin memleketindeki bir ilkokulda yaşatılmasına karar verildi. 2020'de Seyhan ilçesindeki Gürselpaşa Mahallesi'nde bulunan Zincirlibağ İlkokulu'nun ismi Şehit Samet Özkan İlkokulu olarak değişti. Baba Mehmet ve anne Selma Özkan oğullarının isminin yaşadığı okulu ziyaret etti. Şehit ailesi, okuldaki öğrencilerinin Samet Özkan'ın anısına hazırladığı programı seyretti. Öğrenciler şehit Özkan için şiirler, mektuplar okudu. Ardından şehidin fotoğraflarından hazırlanan sinevizyon gösterisi ve türkü dinletisi gerçekleştirildi. Tören sonunda şehit ailesine plaket ve çiçek takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.