Sakarya, Kastamonu, Kütahya, Alanya ve İstanbul'da pedofiliyle suçlanıyor... Biri bu sapığı durdursun!

Kendisine ‘çocuk cerrahı’ süsü vererek sosyal medya hesabı açan ve annelerden bebeklerin mahrem fotoğraflarını alan C.K. adlı kişinin daha önce de benzer birçok suçtan işlem gördüğü ortaya çıktı.

03 Kasım 2021 Çarşamba 09:21
Sakarya, Kastamonu, Kütahya, Alanya ve İstanbul'da pedofiliyle suçlanıyor... Biri bu sapığı durdursun!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Zeynep Kâmil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde görevli çocuk cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Ayşenur Celayir adına açılan bir Instagram hesabının aslında ‘Pedofili’ tuzağı olduğu ortaya çıkmıştı. Hesabı kullanan kişi hakkında da soruşturma başlatılmıştı. Hürriyet’in ulaştığı detaylara göre, hesabı kullanan 22 yaşındaki C.K. adlı kişi daha önce de birçok kez bu suçlardan takibe alındı. Sakarya, Kastamonu, Kütahya ve Alanya gibi yerlerden yapılan şikâyetler sonucunda hakkında soruşturmalar başlatıldı.

EĞLENMEK İÇİN YAPMIŞ

İki yıl önce de sosyal medyada fotoğrafları paylaşılarak ‘pedofili’ olduğu belirtildi ve yakalanması için duyurular yapıldı. Sakarya’da polise gelen bir ihbar neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. Sosyal medyada ‘Çocuk Cerrah Zeynep Kâmil’ adıyla bir hesap açmıştı. C.K savunmasında “Cinsel amacım yoktu, doktor taklidi yaparak eğlenmek istedim. İnsanlar da bana güvendi. Sadece sırt ve kol fotoğrafları geldi. Sosyal medyada beni linç etmeye başladılar, ben de bütün fotoğrafları sildim’ dedi. C.K.’nın bilgisayarında yapılan incelemede 10 ayrı çocuğa ait fotoğraflar bulundu. 9 Eylül 2018’de tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.