Portakal Çiçeği Karnavalı bu yıl online gerçekleşecek

31 Mart 2021 Çarşamba 13:00
Portakal Çiçeği Karnavalı bu yıl online gerçekleşecek
Adana’da gerçekleşen “Nisan’da Adana’da-Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı” bu yıl #KarnavalOnline adıyla dijital olarak düzenlenecek.
1 Nisan’da 9’uncu kez gerçekleştirilecek online karnaval, dijital alanda ülkenin en büyük etkinliği olmaya hazırlanıyor. 1 Nisan Perşembe günü ’nisandaadanada.com’ adresindeki karnaval dijital mecrasında hem Türkçe hem İngilizce olarak start verecek olan online yayınlar, ödüllü ve eğlenceli etkinlikler ile 4 Nisan Pazar gününe kadar sürecek.
Karnaval kapsamında gerçekleşecek etkinlikler için Adana Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği, ADANOFF Kulübü çekimler için Merkez Park’ta buluştu. Kostüm giyen bisiklet kulübü üyeleri bisiklet sürerken offroad grubu da onlara eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.