Polis memuru, arazi kavgasında emekli polisi tabancayla vurarak öldürdü.

Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde polis memuru M.U. (47), arazi meselesi yüzünden çıkan tartışmada, kardeşi İ.U.'yu bıçakla yaralayan emekli polis memuru Adnan Okur'u (59) tabancayla vurarak öldürdü.

06 Kasım 2021 Cumartesi 21:50
Polis memuru, arazi kavgasında emekli polisi tabancayla vurarak öldürdü.

Olay ilçeye bağlı Reşadiye Mahallesi’nde saat 14.00'de meydana geldi. İ.U. ile kayınbiraderi emekli polis memuru Adnan Okur arasında arazi anlaşmazılğı yüzünden tartışma çıktı.

Tartışma sırasında Okur, İ.U.'yu bıçakla yaraladı. İ.U.'nun kardeşi polis memuru M.U. da Adnan Okur'u tabancayla 2 bacağından ve göğsünden vurdu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ağır yaralı olarak Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Okur, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili olarak M.U. jandarma tarafından gözaltına alınırken soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.