Osmaniye otogarında korona virüs denetimi

18 Mart 2021 Perşembe 14:00
Osmaniye otogarında korona virüs denetimi
Sağlık Bakanlığı’nca açıklanan korona virüs haritasında kırmızı renkle ‘çok yüksek riskli’ iller arasında gösterilen Osmaniye’de Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde korona virüs denetimi yapıldı.
Kırmızı renkle ‘çok yüksek riskli’ iller arasında yer alan Osmaniye’de korona virüs denetimleri devam ediyor. Dinamik Denetim Modeli kapsamında Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde gerçekleştirilen denetimlere katılan Vali Erdinç Yılmaz, otogar esnafı ve yolcu olarak bulunan müşterilere maske ve mesafe konusunda uyarılarda bulundu.
Denetimlerin ardından açıklama yapan Vali Yılmaz, “Bugün ülkemiz genelinde geniş çaplı bir denetim gerçekleştiriliyor. Biz de ilimizde bu denetimleri aralıksız sürdürüyoruz. Bugünkü denetimimizi otogarda yapıyoruz. Denetimlerimizde, vatandaşlarımıza korona virüs tedbirlerine uyulmasının önemini tekrar hatırlatıyoruz. Kurallara uyma konusunda Osmaniyeli hemşerilerimin gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekiyor. Vatandaşlarımıza, içinde bulunduğumuz süreçte maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle uymaları gerektiğini ayrıca ev ziyaretlerini ertelemelerinin, taziye ziyaretlerini telefonla yapmalarının çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bu konuda bütün vatandaşlarımızın desteğini bekliyorum. Bunu ancak hep birlikte başarabiliriz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.