Osmaniye'de sağanak yağış etkili olacak

01 Nisan 2021 Perşembe 10:30
Osmaniye'de sağanak yağış etkili olacak
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyrettiği Osmaniye’de gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.
Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinde havanın parçalı, çok bulutlu ve aralıklı yağışlı olması tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarda yağmur ve sağanak ile yer yer gök gürültülü sağanak, Adana (Kozan, İmamoğlu çevreleri), Osmaniye (Kadirli, Sumbas çevreleri), Kahramanmaraş (Andırın) ve Hatay kıyı kesimlerde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği bölgede rüzgâr güney yönlerden orta kuvvette esecek.
Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Osmaniye ve Adana’da 9, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te 7, Mersin’de 11, Hatay’da 10, Kilis’te 8 derece ölçüldü. Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklık ise Osmaniye’de 16, Mersin’de 18, Adana’da 19, Kilis ve Gaziantep’te 15, Hatay’da 17, Kahramanmaraş’ta 14 derece olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.