Odasında not bulunan adamın cansız bedeni su kuyusunda bulundu

Tokat'ta yalnız yaşayan şahsın cansız bedeni, evinin yakınlarındaki su kuyusunda bulundu. Cansız beden AFAD ekipleri tarafından kuyudan çıkartılırken, şahsın evinde yapılan aramada duvarda bir not kağıdı olduğu fark edildi. Bu gelişme sonrası şahsın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

16 Kasım 2021 Salı 09:34
Odasında not bulunan adamın cansız bedeni su kuyusunda bulundu

Tokat'ın Zile ilçesine bağlı Orta Mahallede tek başına yaşayan Şenol Duğan'dan haber

alamayan ev sahibi itfaiyeye ihbarda bulundu.

CANSIZ BEDENİ SU KUYUSUNDAN ÇIKTI

İhbar üzerine ev ve çevresinde arama yapan ekipler su kuyusunda inceleme yaptı. Şahsın cansız bedenini su kuyusundabulan ekipler AFAD ekiplerine haber verdi. AFAD ekiplerinin çalışması sonucu Duğan'ın cansız bedeni bulunduğu yerdençıkartılarak otopsi yapılmak üzere Zile Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ODASININ DUVARINA YAPIŞTIRILMIŞ NOT BULUNDU

Şahsın odasında yapılan aramada duvara yapıştırılmış vaziyette not kağıdı buldu. Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine

polis ekipleri şahsın intihar etme şüphesi üzerine soruşturma başlattı. Duğan'ın evinde beslediği 3 köpek ile 2 kedi ise sahipsiz kaldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.