Millet Konakları'nda okuma etkinlikleri

08 Mart 2021 Pazartesi 14:00
Millet Konakları'nda okuma etkinlikleri
Kahramanmaraş’ta, “Millet Konakları’nda” okuma etkinlikleri düzenliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak ilçelere kazandırılan Millet Konakları, pek çok sosyal faaliyete imkân tanıyor. Çok fonksiyonlu olarak inşa edilen konaklarda, Kütüphaneler Şube Müdürlüğü koordinesinde farklı yaş gruplarına yönelik okuma etkinlikleri düzenleniyor. İlki Çağlayancerit Millet Konağı’nda düzenlenen okuma etkinliklerine, İlçe Kaymakamı Özgür İşçimen ile diğer ilgililer katıldı.
Okuma etkinlikleri projesiyle özellikle öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarının takibi, uygun kitap okuma önerileri ve başarılı öğrencilere ödüller verilmesi gerçekleştirilmiş olacak. Etkinliklerin faaliyete geçmiş tüm Millet Konakları’nda aylık periyotlarla gerçekleştirileceği bildirildi.
Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürü Ayşe Sofioğlu düzenlenen etkinliklere ilişkin, “Özellikle öğrencilerimizin bu etkinliklerde kitaplarla hemhal olabilmesi için uzman kütüphanecilerimizle onları yönlendireceğiz. İlçelerimizdeki Millet Konakları; kitap, kültür ve eğitim gibi üç temel alanda faaliyetlere imkân tanıması sebebiyle hemşehrilerimiz ve öğrencilerimizle bir araya gelebilmek için en uygun noktalardan biri” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.