Mersin Büyükşehir Belediyesi, online konserlerle evlere konuk oluyor

02 Mart 2021 Salı 10:30
Mersin Büyükşehir Belediyesi, online konserlerle evlere konuk oluyor
Mersin Büyükşehir Belediyesince, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi koordinesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, 14 Mart Tıp Bayramı ve 18 Mart Çanakkale Zaferi için hazırlanan konserlerin, online olarak sosyal medya hesaplarından yayınlanacağı bildirildi.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kadın solistlerin sahne alacağı ve birbirinden güzel eserlerin seslendirileceği 8 Mart Konseri, ‘Fikrimiz hür, sesimiz gür’ sloganıyla düzenlenecek. Karışık ve güncel pop şarkılarıyla Tamay Özaltun, Müge Köymen ve Nazlıcan sahnedeki yerini alacak. Grup Shaman ise dinleyenlerine dünya müziklerinden seçmeler sunacak.
Tıp Bayramında şarkılar sağlık çalışanları için
Müzisyen Serdar Keskin önderliğinde, ‘Mersin Tabip Odası Doktorlar Korosu’ ile 14 Mart Tıp Bayramına özel, ‘İyiliğe şarkılar konseri’ gerçekleştirilecek. Konserde seslendirilen tüm şarkılar, pandemi sürecinde özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarına duyulan minnet ve sevgiyi ifade edecek.
Yerel sanatçılardan Öznur Ekici, Ali Erol, Bedi Şaraplı ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Orkestrası ve solistlerinin katılımıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi için ‘Çanakkale içimde’ sloganıyla anlamlı bir konser düzenlenecek. Konserde, ‘Çanakkale içinde’, ‘ah bir ataş ver’, ‘eledim eledim’, ‘Estergon kalesi’ gibi unutulmaz eserler seslendirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.