MARKETLERDE ŞİMDİ DE TÜRK KAHVESİNE KOTA GELDİ!

Son dönemlerde peş peşe gelen zamlar sonrasında şimdi de kota sorun ortaya çıktı. Bazı marketlerde yağ, şeker ve un reyonlarının önünde, ürünlerin satışlarının sadece 1 adetle sınırlandırıldığı açıklandı. Bunun üzerine vatandaşlar konuyla ilgili araştırma yaparken, Tarım marketlerinden görüntüler şoke etti.

23 Kasım 2021 Salı 10:19
MARKETLERDE ŞİMDİ DE TÜRK KAHVESİNE KOTA GELDİ!

Şekere ve ayçiçek yağına gelen zamlar sonrasında bazı marketler ürünlerin satışlarına koya getirdi. Özellikle Tarım marketlerde ürünlerin üzerine yazılan yazıda "Stokçuluğun önüne geçilmesi" adına bu uygulamanın yapıldığının belirtilmesi dikkat çekti.

TÜRK KAHVESİNE DE KOTA GELDİ

Temel gıda ürünlerinin yanı sıra bugün bazı marketlerden Türk kahvenin satışına kota geldiğine dair birtakım görüntüler paylaşıldı. Durum böyle olunca vatandaşlardan tepkiler de gecikmedi.

Sosyal medyada bir vatandaşın paylaştığı görüntüde Türk kahvesi alımı 2 adet ile sınırlandırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.