LÜKS SİTEDE KORKUNÇ ANLAR!

İstanbul Tuzla'daki lüks sitede korku dolu anlar yaşandı. psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Adem N., bilinmeyen bir sebeple aynı sitede yaşadığı bir arkadaşının evini ateşe verdi. Sonrasında aracına yönelen Adem N., otomobilinin bagajında bulunan pompalı tüfeği alarak etrafa ateş açtı.

01 Aralık 2021 Çarşamba 12:48
LÜKS SİTEDE KORKUNÇ ANLAR!

Tuzla'daki bir sitede psikolojik sorunlar yaşayan bir şahıs nedeniyle dehşet anları yaşandı. Arkadaşının evini ateşe veren şahıs ardından park halindeki aracından çıkarttığı pompalı tüfekle yol üzerinde seyir halinde olan araçlara rastgele ateş açtı. O esnada aynı sitede yaşadığı genç doktora silah doğrultan saldırgan şahsın dehşet dakikaları güvenlik kamerasına yansıdı.

ARKADAŞININ EVİNİ ATEŞE VERDİ

22 Kasım Pazartesi günü akşam saatlerinde lüks bir sitede yaşanan olayda, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Adem N., bilinmeyen bir nedenle aynı sitede yaşadığı bir arkadaşının evini ateşe verdi. Ardından aracına yönelen Adem N., otomobilinin bagajında bulunan pompalı tüfeği alarak yol üzerinde seyir halinde olan araçlara rastgele ateş açtı.

DOKTOR KOMŞUSU DA NASİBİNİ ALDI

Etrafa ateş açan saldırgan site önünde karşılaştığı komşusu Doktor Canan G.'ye de silah doğrulttu. Genç kadın aracıyla kaçarak olay yerinde uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri saldırgan şahsı gözaltına aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.