Kutlamalar ve Virüse Davet Geç Saatlere Kadar Devam Etti...

Adana’da, Adana Demirspor’un 26 yıl sonra gelen şampiyonluğu coşkuyla kutlanmalar gecenin geç saatlerine kadar devam ederken, virüse davet de devam etti.

09 Mayıs 2021 Pazar 23:30

ÖZEL HABER: Menemen'deki maçı özel izinle bine yakın seyirci izlerken, maçın bitiş düdüğü ile birlikte, Adana Demirspor taraftarları 26 yıllık özlemi kutlamak için sokağa döküldü. Kentin birçok noktasında kutlama yapan taraftarlar, araçları ile konvoy oluştururken, şehrin sokaklarına yaya olarak dökülen halk, davulcu ve zurnacıların eşliğinde doyasıya eğlenip, meşaleleri yakıp tezahüratlarda bulundu.

  . Polis ekipleri, taraftarlara kısıtlama kararlarını hatırlatıp, evlerine dönmelerini istedi. Bir süre meşaleler yakıp, birbirlerine sarılarak şampiyonluğu kutladılar.   Şehrin birçok bölgesinde trafik adeta durma noktasında gelmesi ile  polisler anonslarla Adana'lıları sık sık uyarmak zorunda kaldılar. 

 26 yıllık hasretin bitmesini kutlayan taraftarların bir çoğu maskeleri ile tedbirlerini alırken, bir çok kişide tedbirleri hiçe saydılar. 

Beled iyenin temizlik ekipleri gecenin geç saatlerine kadar, kutlamalar sırasında yerlere atılan çöp, ve maytap paketlerini toplayarak Adana'nın yeni güne temiz sokaklarla başlamaları için durmaksızın çalıştılar. 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.