Kızılay'dan köy okullarına destek

14 Mart 2021 Pazar 09:30
Kızılay'dan köy okullarına destek
Türk Kızılayı, hijyen desteği ve okul öncesi sınıf tefrişatının ardından bu kez Toroslardaki köy okullarına kırtasiye desteğinde bulundu.
Türk Kızılay okulların açılmasıyla birlikte eğitim yardımlarına kırtasiye destekleriyle devam ediyor. İlçelerdeki köy okullarına öncelik verilerek planlanan kırtasiye yardımları dağıtılmaya başlandı.
Genç Kızılaycılar, birleştirilmiş sınıflar ve taşımalı eğitimin gerçekleştirildiği taşradaki okulları ziyaret ederek, tespit ettikleri ihtiyaçlar doğrultusunda kırtasiye yardımlarını teslim ediyor.
Genç Kızılay Adana Başkanı Gamze Yalçın, defterler, kalem, boya ve cetvel setlerinin yanında sınıf kitaplıkları için hikaye kitapları da temin ederek çocuklara ulaştırdıklarını belirterek, "Bu yardımları ulaştırmamızda emeği geçen tüm Kızılay Gönüllülerine teşekkür ederiz. Bağışçılarımız sayesinde çocukların eğitim ihtiyaçları karşılanıyor. Bir çocuğu kazanmak dünyayı değiştirebilir. Çocuklara yapılan yatırım gelecekte mutlaka karşılık bulacaktır. Öğrencilerimize yeni eğitim dönemlerinde başarılar diliyorum." dedi. Öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Bu mutluluğu görmek bizleri de mutlu etti” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.