KILIÇDAROĞLU 'VALİLİK BAŞKA BİR YERİ GÖSTERMİŞ, MİTİNGİMİZİ YAPACAĞIZ'

Dolar kurundaki artışın ardından erken seçim çağrılarını artıran CHP, Mersin Cumhuriyet Meydanı'nda miting yapacağını açıklamıştı. Ancak Mersin Valiliği, miting için Cumhuriyet Meydanı'nı değil başka bir yeri işaret etti.

27 Kasım 2021 Cumartesi 13:55
KILIÇDAROĞLU 'VALİLİK BAŞKA BİR YERİ GÖSTERMİŞ, MİTİNGİMİZİ YAPACAĞIZ'

Kılıçdaroğlu, Ankara katıldığı İkinci Yüzyılda Eğitim Hakkı Çalıştayı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamalarda Valilik tarafından alınan karara ilişkin açıklamalarda bulundu.

"BÜTÜN ENGELLERİ AŞMASINI BİLEN BİR PARTİYİZ"

Mitinglerini gerçekleştireceklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: ''Mitingimizden niye rahatsız oluyorlar, anlamakta güçlük çekiyoruz. Demek ki bir kusurları var. Sayın vali Cumhuriyet Meydanı'nı yasaklıyor, başka bir yeri göstermiş. Mitingimizi yapacağız. Vali de görecek, Erdoğan da görecek, herkes görecek. Önümüzde engeller çıkarabilirler ama bilmeleri gerekiyor: Biz bütün engelleri aşmasına bilen bir partinin mensubuyuz. Kimse merak etmesin, Erdoğan da çok iyi öğrensin geliyor gelmekte olan.''

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.