İŞİTME ENGELLİ GENCİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ, SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI!

Kocaeli'de işitme engelli genci öldüresiye döven ve o anları sosyal medyada paylaşarak büyük tepki toplayan "Delikanlı" lakaplı Fırak K. ve beraberindeki 4 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. Fırat K. savunmasında işitme engelli şahsı, kendisine ilişki teklifinde bulunduğu için dövdüğünü söyledi.

25 Kasım 2021 Perşembe 13:48
İŞİTME ENGELLİ GENCİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ, SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI!

25 Mart tarihinde Aydın'da yaşayan işitme engelli Engin E., 'Delikanlı' lakaplı Fırat K'nın "Hediyelik eşya işinde çalışır mısın?" teklifi üzerine İzmit'e geldi. Hediyelik ürünlerin satışını gerçekleştiren Engin E., Fırat K. ve yanında bulunan arkadaşları ile bir dağ evine gitti. Burada iddiaya göre Fırat K. ve arkadaşları, Engin E.'yi darp etmeye başladı.

DÖVDÜKLERİ ANLARI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Fırat K., elindeki bıçağı işitme engelli Engin D'nin boğazına dayadığı haldeki çekilen görüntüsünü sosyal medyadan paylaştı. Engin E.'nin ise işaret dilini kullanarak darp edildiği anları anlattığı görüntüsü, sosyal medya kullanıcıları tarafından "#FıratDelikanlıTutuklansın" hashtagi ile paylaşıldı. Kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çeken görüntüler, büyük yankı uyandırdı.

TUTUKLANDILAR

Engin E. şikayetçi olurken, Fırat K. ise olaydan sonra kayıplara karışmıştı. Olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatan Kocaeli polisi Fırat K.'yı ve olayla ilgisi olduğu belirlenen Emrah M. ve Murat A., Salih Ö. ve Ersin K.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilen şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.