Herkes Kapandı, Hırsızlar Çalıştı...

Çınarlı Mahallesi 61022 sokak Renk apartmanının önünde elektrikli bisikletini bırakan Ozan Hansoylu, aracının bıraktığı yerde olmadığını görünce kolluk kuvvetlerine müracat etti.

04 Mayıs 2021 Salı 13:47

Polis memurları ile kamera kayıtlarına bakan Ozan Hansoylu, hırsızın rahat ve tecrübeli hareketlerini görünce şaşkına dönerek " Biz emeğimizle ihtiyacımızı karşılıyoruz ve bunlar ise çok rahat bir şekilde sanki kendi malları gibi alıp gidiyorlar.  Şimdi ben yenisini nasıl alacağım.  Evet olmamalı ama, bu mubarek günlerde de bunu yapıyorlarsa allah korkusu yok ise bu kişiler bizlerin arasında olmamalılar" diyerek isyanını dile getirdi. 

Küresel olarak zor zamanlar yaşadığını belirten Hansoylu, bir an evvel bu hırsızların bulunup aracının kendisine teslim edilmesini isterken Muhabirimize "Çoktan parçalamışlardır zaten"  umutsuzluğunu da dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.