HAZIR NOODLE YİYEN İKİ KARDEŞ ARKA ARKAYA ÖLDÜ!

Güney Afrika'da yaşayan iki kardeş Keamogetswe Makofane ve dokuz yaşındaki kız kardeşi Thato Makofane, hazır noodle yedikten sonra 1 hafta arayla yaşamlarını kaybetti. Çocukların amcası, "Anne ve babalar lütfen çocuklarınıza bu yiyecekleri verirken dikkat edin" uyarısında bulundu.

23 Kasım 2021 Salı 10:17
HAZIR NOODLE YİYEN İKİ KARDEŞ ARKA ARKAYA ÖLDÜ!

Güney Afrika'nın Mpumalanga kentinde ikamet eden 13 yaşındaki Keamogetswe Makofane ve dokuz yaşındaki kız kardeşi Thato Makofane, iddialara göre geçtiğimiz haftalarda yedikleri hazır noodle nedeniyle zehirlendi. Mide kramplarıyla hastaneye kaldırılan çocuklar, bir hafta arayla hayatlarını kaybetti.

AİLELERİ PERİŞAN

Makofane kardeşlerin hayatlarını kaybetmelerinin ardından perişan olan aileleri, anne ve babaları uyardı. Çocukların amcası Mpho Chosen Makofane, "Anne ve babalara sesleniyorum, lütfen bu yiyeceği çocuklarına verirken dikkat etsinler. Mümkünse daha doğal şeyler tercih etsinler" ifadelerini kullandı.

OTOPSİ SONUÇLARI BEKLENİYOR

Aile üyeleri, çocuklarının noodleden zehirlendiği konusunda kesin görüş beyan ederken, polis ekipleri ise otopsi sonuçlarının henüz kendilerine bildirilmediğini ve çocukların başka bir gıdadan veya maddeden zehirlenme ihtimalinin mevcut olduğunu dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.