Halil Umur Meler'e Fatih Terim'den olay sözler: Ne yapacaksın, beni mi atacaksın.

Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde teknik direktör Fatih Terim ile hakem Halil Umut Meler arasında tartışma meydana geldi. İlk yarının sonlarında yaşanan pozisyonda sahayı terk etmek üzere olan topa vuran deneyimli hoca sarı kart gördü. Bu olay sonrası Meler'e tepki gösteren Terim, "Bir daha yaparım ne yapacaksın beni mi atacaksın!" dedi.

21 Kasım 2021 Pazar 20:54
Halil Umur Meler'e Fatih Terim'den olay sözler: Ne yapacaksın, beni mi atacaksın.

"BİR DAHA YAPARIM NE YAPACAKSIN!"

Fanatik'in haberine göre; Devrenin sonlarına doğru yaşanan bir pozisyonda top taça doğru çıkacakken çizgide bulunan Fatih Terim'e çarptı. Ardından karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler ile Fatih Terim arasında hararetli bir tartışma yaşandı ve Terim sarı kart gösterdi. Çizgiyi ihlal ettiğini söyleyen Halil Umut Meler'e Fatih Terim de 'Bir daha yaparım ne yapacaksın beni mi atacaksın!' cevabını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.