HALI SAHADA GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaşayan 47 yaşındaki Ali Sarı, arkadaşlarıyla birlikte futbol oynadığı halı sahada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

20 Kasım 2021 Cumartesi 17:53
HALI SAHADA GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Nizip Belediyesi personeli olan Ali Sarı, arkadaşlarıyla birlikte halı sahada futbol oynadığı esnadı bir pozisyon sonrasında bir anda yere yığıldı.

UZUN SÜRE HAYATA DÖNDÜRMEYE ÇALIŞTILAR

Durumu gören arkadaşlarının yardımına koştuğu ve ilk müdahalesini yaptığı Sarı, arkadaşları tarafından uzun süre yeniden hayata döndürülmeye çalışıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hayatını kaybettiği belirlenen Sarı'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

FENERBAHÇE FORMASIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Evli ve 4 çocuk babası olan Sarı, Nizip Asri Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze namazının ardından çok sevdiği Fenerbahçe formasıyla toprağa verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.