Gülsuyuspor - Kartalspor derbisinde bıçaklı kavga çıktı

İstanbul'da mesafe olarak birbirlerine yakın olmaları sebebiyle aralarında rekabet bulunan Gülsuyu - Kartalspor arasında oynanan maç sonrası taraftarlar arasında bıçaklı kavga çıktı.

15 Kasım 2021 Pazartesi 10:46
Gülsuyuspor - Kartalspor derbisinde bıçaklı kavga çıktı

Maltepe'de karşı karşıya gelen Gülsuyuspor ile Kartalspor, kıran kırana geçen maç 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

Ancak maçın ardından iki takım taraftarları arasında kavga çıktı. Kısa sürede büyüyen kavgada yaralananlar oldu. E-5 karayoluna taşan kavga nedeniyle yolda trafik aksadı.

Yaşanan arbede anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

KARTALSPOR'U AĞIRLADILAR

Süper Amatör Lig'de yer alan Gülsuyuspor, evinde Kartalspor'u ağırladı. Maçın ilerleyen dakikalarında iki takım taraftarları arasında başlayan sözlü tartışma taşlı bıçaklı kavgaya dönüştü.

Stadın dışına taşan kavgada çevredeki vatandaşlar ve araç sürücüleri de taşların hedefi haline geldi. Olay yerine polis ekiplerinin sevk edilmesi sonrası iki grup taraftarı ara sokaklara kaçtı.

CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Yaşanan arbede anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, taraftarların kavga ettiği ve çıkan kavganın E-5 karayoluna taştığı görülüyor

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.