Gülben Ergen 41. anaokulunu Siirt'te açıyor.

2010 yılında Gülben Ergen öncülüğünde başlatılan Çocuklar Gülsün Diye projesi kapsamındaki 41. okul Siirt'te açılıyor. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden psikolog Doğan Cüceloğlu anısına açılacak okula, Cüceloğlu'nun ismi verilecek.

19 Kasım 2021 Cuma 10:39
Gülben Ergen 41. anaokulunu Siirt'te açıyor.

Gülben Ergen "Çocuklar Gülsün Diye" adlı proje kapsamında Siirt'te Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde 41. anaokulunu açıyor. Ergen uzun yıllardır sürdürdüğü bu proje ile ihtiyacı olan bölgelerde anaokulları yaparak okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmaya amaçlıyor. Ergen; projeyi yürütmek üzere kampanyanın adını taşıyan Çocuklar Gülsün Diye derneğini de kurmuştu.

DOĞAN CÜCELOĞLU'NUN İSMİ VERİLECEK

Açılan anaokuluna geçtiğimiz Şubat ayında vefat eden Türk psikolog ve akademisyen Doğan Cüceloğlu'nun ismi verilecek. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile yürüttüğü projede bugüne kadar 39 anaokulunun yapım ve donatımını tamamlayarak MEB' teslim etmişti.

Dernek pandemiye rağmen 40'ıncı okulunu yaparak, Denizli Valiliği'ne geçtiğimiz yıl teslim etmişti. Çocuklar Gülsün Derneği'nin 41'inci Anaokulu için bir sonraki durağı ise Siirt'in Baykan ilçesi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.