'GALATASARAY'LILAR ADANA'DA FATİH TERİM ADINA ORMAN KURUYOR'

Galatasaray Spor Kulübünün geçtiğimiz günlerde başlattığı Hatıra Ormanı projesi Galatasaray Taraftar Dernekleri işbirliğiyle ülke çapında büyüyerek devam ediyor. Galatasaray Taraftarları adına dikelecek ağaçlarla ilerleyecek olan projenin bir sonraki adımı Adana’da hayat buluyor.

09 Mayıs 2021 Pazar 19:53
'GALATASARAY'LILAR ADANA'DA FATİH TERİM ADINA ORMAN KURUYOR'

Galatasaray Adana Fatih Terim Ormanı ismiyle 21 Mayıs’ta açılışının gerçekleştirilmesi planlanıyor. Orman Bölge Müdürlüğü’nün desteği ile gerçekleşecek hatıra ormanı açılışında Orman Bölge Müdürlüğü ve Galatasaray Spor Kulübü Yönetimi ile Adana Galatasaray Taraftaralar Derneği üyeleri ve projeye katılan taraftarlar yer alacaklar.

Adana Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Ozan Burucu bu anlamlı projeye tüm Galatasaray taraftarlarını sahip çıkmaya ve destek vermeye davet ediyor. Proje’ye destek vermek ve yer almak isteyen Adana’lı Galatasaray taraftarları Adana Galatasaray Taraftaralar Derneği’nin 0533 522 31 05 numaralı telefonundan bilgi alabilir veya www.adanagsdernegi.org adresinden iletişim kurabilirler.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.