Eşarbı makineye takılan 13 yaşındaki kız, hayatını kaybetti

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki bir narenciye paketleme firmasında çalışan 13 yaşındaki kız, eşarbının makineye takılması sonucu korkunç şekilde yaşamını yitirdi. Kızı kurtarmak isteyen iş arkadaşının kolu da aynı makineye sıkıştı.

16 Kasım 2021 Salı 15:09
Eşarbı makineye takılan 13 yaşındaki kız, hayatını kaybetti

Mersin'de feci bir olay meydana geldi. Akdeniz ilçesindeki bir narenciye firmasında çalışan 13 yaşındaki kız, eşarbının makineye takılması sonucu öldü.

İŞ ARKADAŞLARI YARDIMINA KOŞTU

İlçeye bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, narenciye paketleme tesisinde çalışan 13 yaşındaki Ula Kerem adlı kızın eşarbı bir anda makineye takıldı. Ula Kerem'in yardım çağrısına iş arkadaşları koştu.

MAKİNEYE KOLUNU SIKIŞTIRDI

İş makinesine kapılan kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ula Kerem'in yardımına koşan arkadaşı Şehed El İbrahim ise aynı makineye kolunu sıkıştırdı. Hastaneye kaldırılan Şehed El İbrahim'in tedavisi devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.