Demir bebek hastaneye götürülürken kazada öldü

19 Nisan 2021 Pazartesi 13:00
Demir bebek hastaneye götürülürken kazada öldü
Adana’da 1 yaşındaki Demir Hakverdi, alerjik rahatsızlığı nedeniyle hastaneye götürülürken trafik kazasında hayatını kaybetti. Demir’in cansız bedeni yapılan otopsinin ardından babası tarafından alındı.
Olay, dün Çukurova ilçesine bağlı Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Doktor olduğu öğrenilen Murat A. idaresindeki 01 DRM 28 plakalı otomobil ile Derya H.’nin kullandığı 01 CVV 65 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücü Derya Hakverdi ile eşi Ulaş Hakverdi ve 1 yaşındaki çocukları Demir Hakverdi yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ekiplerince Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Durumu ağır olan Demir Hakverdi dün akşam saatlerinde hastanede hayatını kaybetti. Minik Demir’in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Demir H.’nin cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Bu sırada baba Ulaş Hakverdi evladının ceset torbasındaki cansız bedenini otomobile kadar kucağında taşıdı. Minik Demir, defnedilmek üzere Kabasakal Mezarlığı’na götürüldü.
Öte yandan ailenin dün evden bebeklerini alerjisi tuttuğu için hastaneye götürmek için yola çıktıkları, bu sırada kaza yaptıkları öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.