DAVUTOĞLU: TÜM SİYASİ PARTİ LİDERLERİ VE MİLLETİMİZİ EKONOMİK KURTULUŞ SAVAŞI BAŞLATMAYA ÇAĞIRIYORUM

Güne rekorla başlayan doların bugün 13.50 seviyelerini de aşarak rekor tazelemesi sonrası Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu da sessizliğini bozdu. "Tüm siyasi parti liderlerini ve aziz milletimizi gerçek ekonomik Kurtuluş Savaşı başlatmaya çağırıyorum" diyen Davutoğlu, yarın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ile görüşeceğini açıkladı.

23 Kasım 2021 Salı 16:52
DAVUTOĞLU: TÜM SİYASİ PARTİ LİDERLERİ VE MİLLETİMİZİ EKONOMİK KURTULUŞ SAVAŞI BAŞLATMAYA ÇAĞIRIYORUM

Merkez Bankası'nın seri faiz indirimleri sonrası TL'deki sert değer kaybı devam ediyor. Dün günü 11.25'ten tamamlayan Dolar yeni güne rekorla başladı. Kur 13.50 lira seviyelerinin üzerine çıkarak rekor tazeledi.

DAVUTOĞLU'NDAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ

Dolardaki bu tarihi yükseliş sonrası sessizliğini bozan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet DavutoğluTwitter hesabından yaptığı paylaşımda dikkat çeken ifadeler kullandı.

"BU ARTIK CEHALET DEĞİL İHANETTİR"

Davutoğlu, "Bu artık cehalet değil İHANETTİR! Bu ihanete karşı tüm siyasi parti liderlerini ve aziz milletimizi gerçek ekonomik Kurtuluş Savaşı başlatmaya çağırıyorum. Bu çerçevede ilk görüşmem bugün 17:00'de Sn. Kılıçdaroğlu'yla. İkinci görüşmem yarın 14:30'da Sn. Akşener'le olacak" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.