Ceyhan'da Kadın Eli ve Derman ekipleri mahalleler için seferber oldu

06 Nisan 2021 Salı 13:30
Ceyhan'da Kadın Eli ve Derman ekipleri mahalleler için seferber oldu
Ceyhan Belediyesi Kadın Eli ekipleri ve Adana Büyükşehir Derman ekipleri Ceyhan’ın mahallelerini tek tek dolaşarak sorunları yerinde çözüyor.
Durhasandede, Yellibel ve Kılıçkaya mahallelerini gezen ekipler vatandaşların sorunlarını dinleyerek tüm talepleri yerine getiriyor.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, vatandaşların her an yüzünü güldürmeye devam edeceklerini ifade ederek, "Büyükşehir ile birlikte güzel işlere imza atmaya devam ediyoruz" dedi.
Başkan Erdem, bugün Durhasandede, Yellibel ve Kılıçkaya mahallelerinde ekipler ile birlikte güzel işler başardıklarını ifade ederek, "Temizlik, asfalt çalışması, dezenfekte, ağaç budamaları tüm gerekli olan temizliği köylerimizde yaparak vatandaşlarımızın gönüllerini fethettik" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.