Bıçaklı kavganın altından kapı zili tartışması çıktı.

Adana'da Hüseyin Avcı'nın (53), komşusu Ramazan Çiray'ı (38) bıçakla yaraladığı kavganın, çocukların evlerin ziline basıp kaçması yüzünden çıktığı ortaya çıktı.

19 Kasım 2021 Cuma 12:35
Bıçaklı kavganın altından kapı zili tartışması çıktı.

ADANA'da Hüseyin Avcı'nın (53), komşusu Ramazan Çiray'ı (38) bıçakla yaraladığı kavganın, çocukların evlerin ziline basıp kaçması yüzünden çıktığı ortaya çıktı. Çiray tutuklanırken, komşularının ziline basıp kaçan oğlu A.Ç. (14) ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Hüseyin Avcı'nın yaralandığı sırada elini bir an olsun bırakmayan kızı Mediha Avcı (28), 'Babam kanlar içindeydi. O an dünya benim için durdu dedi.

Olay, dün saat 01.00 sıralarında Seyhan ilçesi Şehit Duran Mahallesi'nde meydana geldi. Çocukların, evinin kapı ziline basıp kaçtığı Hüseyin Avcı, dışarı çıkıp bağırarak küfretti. Sesi duyan komşusu Ramazan Çiray, Avcı ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Ramazan Çiray, bıçakla Avcı'nın üzerine yürüdü. Avcı da evdeki pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Yaşanan arbedede Avcı, Çıray'ın oğlu A.Ç.'yi kolundan bıçakla yaraladı. Ramazan Çiray da Avcı'yı göğsünden ve kalçasından bıçakladı. Kanlar içerisinde evine giren Avcı, yere yığıldı.

KIZI, BİR AN OLSUN ELİNİ BIRAKMADI

Hüseyin Avcı'nın sağlık çalışanı kızı Mediha Avcı'nın ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Avcı, ambulansa taşındı. Bu sırada yanında olan kızı Mediha Avcı, elini tutarak, 'Yanındayım baba' diyerek sakinleştirmeye çalıştı. Özel bir hastaneye kaldırılan Hüseyin Avcı, buradan da Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Ramazan Çiray Cinayet Büro Amirliği, oğlu A.Ç. ise tedavisinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Olayın A.Ç.?nin arkadaşlarıyla birlikte Hüseyin Avcı'nın kapı zilini çalıp kaçması yüzünden çıktığı belirtildi.

BABA TUTUKLANDI, OĞLU SERBEST

Emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden Ramazan Çıray'ın, komşusunu oğlu A.Ç.?nin bıçakladığını öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ramazan Çiray çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, oğlu A.Ç. ise serbest bırakıldı.

Hastanede tedavisi süren Hüseyin Avcı'nın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.