Anne babasını öldürüp intihar eden gencin

Tekirdağ'da girdikleri bir tartışma sonucu annesi ve emekli subay babasını vurarak öldüren ve sonrasında aynı silahla intihar eden 20 yaşındaki gencin, olaydan önce arkadaşlarına telefonla "hoşça kalın" mesajı gönderdiği ortaya çıktı.

14 Kasım 2021 Pazar 21:08
Anne babasını öldürüp intihar eden gencin

Çorlu'nun Alipaşa Mahallesi'nde Eren Aslankılıç (20), evde oturdukları sırada annesi Nurhan(57) ve babası emekli subay Ali Aslankılıç (60) ile bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Eren Aslankılıç, babasına ait tabancayla anne ve babasına ateş edip, ardından aynı silahla kendisini de vurdu.

 

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin kontrolünde Nurhan ve eşi Ali Aslankılıç'ın yaşamlarını yitirdiği belirlendi. İlk müdahalesinin ardından yaralı olarak Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Eren Aslankılıç da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

OLAYDAN ÖNCE ARKADAŞLARINA "HOŞÇAKALIN" MESAJI ATMIŞ

Anne ve babasını öldürüp, ardından intihar eden, iki yıllık üniversite okuyup fizyoterapi eğitimi aldığı belirtilen Eren Aslankılıç'ın, olaydan önce arkadaşlarına cep telefonuyla 'hoşça kalın' mesajı attığı öğrenildi. Aslankılıç ailesinin cenazeleri, Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından alınıp toprağa verilmek üzere Ankara'ya götürüldü.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.