ADANA'DAKİ CİNAYETİN ALTINDAN ABLA ENİŞTE KAVGASI ÇIKTI!

Adana’da, Ulaş Çelikten’i (22) 5 kurşunla öldüren Mehmet Şükrü Cirit (18) tutuklandı. Cirit’in dayısı M.T. (50) ile Çelikten’in ablası R.T.’nin (32) evli ve aralarının kötü olduğu, Mehmet Şükrü ve Ulaş'ın da taraf olarak tartışıp küfürleştiği, aralarında oluşan husumet nedeniyle Cirit’in cinayeti işlediği ortaya çıktı.

30 Kasım 2021 Salı 13:40
ADANA'DAKİ CİNAYETİN ALTINDAN ABLA ENİŞTE KAVGASI ÇIKTI!

Olay, 25 Kasım gecesi, Çukurova ilçesi Karslılar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı'nda meydana geldi. Ulaş Çelikten, arkadaşlarıyla bir mekanda alkol alıp, çıkışta eniştesi M.T., onun yeğeni Mehmet Şükrü Cirit ve onun arkadaşı M.Ş. ile karşılaştı. Araları bozuk olan Çelikten ile Cirit, burada tartıştı. Tartışmanın büyüyüp, kavgaya dönüşmesiyle Cirit, tabancasını çekerek, otomobiline yönelen Çelikten’e peş peşe ateş ettikten sonra kaçtı.

HASTANEYE BIRAKIP GİTTİ

M.T., kanlar içinde yığılan Ulaş Çelikten’i kendi otomobiliyle Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüp, acil servise bıraktıktan sonra kaçtı. Vücuduna 5 mermi isabet ettiği belirlenen Çelikten, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Polis, cinayet şüphelisi Mehmet Şükrü Cirit'i yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, ertesi gün, şüpheliyi ve arkadaşı M.Ş.’yi Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden M.Ş., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, Mehmet Şükrü Cirit ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇİFTİN KAVGASINDA TARAF OLMUŞLAR

Öte yandan polisin araştırması sonucu Mehmet Şükrü Cirit'in dayısı M.T. ile Ulaş Çelikten’in ablası R.T.’nin evli ve aralarının kötü olduğu, Mehmet Şükrü ve Ulaş'ın da taraf olarak olayla ilgili tartışıp küfürleştiği, aralarında oluşan husumet nedeniyle Cirit’in cinayeti işlediği ortaya çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.