ADANA'DA APARTMAN BODRUMUNDA KADIN CESEDİ BULUNDU!

Adana'da bir apartmanın bahçesinde yaralı halde bulunan 20'li yaşlardaki genç kız, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay yerinde yapılan incelemelerde, genç kızın apartmanın bodrumunda vurulduğu tespit edildi. Bodrumda genç kıza ait kan izleri ve boş mermi kovanı bulundu.

24 Kasım 2021 Çarşamba 13:08
ADANA'DA APARTMAN BODRUMUNDA KADIN CESEDİ BULUNDU!

Saat 04.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'nde meydana gelen olayda havanın yağışlı olması nedeniyle balkona serdiği çamaşırları toplamaya çıkan bir kişi, oturduğu apartmanın bahçesinde hareketsiz halde yatan bir kadının olduğunu fark etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

KARNINDAN VURMUŞLAR

Karnından tabancayla vurulduğu belirlenen ve üzerinden kimlik çıkmayan 20'li yaşlardaki genç kız, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Yüreğir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KURTARILAMADI

Durumu ağır olan genç kız, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Genç kızın cansız bedeni otopsi ve kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.