ADANA'DA 17 YAŞINDAKİ GENÇ, 2 AYDIR KAYIP!

Adana'da 17 yaşındaki Muhammed Yüksekdağ'dan ailesi 2 aydır haber alamıyor.

25 Kasım 2021 Perşembe 12:39
ADANA'DA 17 YAŞINDAKİ GENÇ, 2 AYDIR KAYIP!

Adana'da 17 yaşındaki Muhammed Yüksekdağ'dan ailesi 2 aydır haber alamıyor.

Cemal ve Fatma Yüksekdağ çifti 22 Eylül'den beri kayıp olan Muhammed'in hayatından endişe ediyor.

17 yaşındaki Muhammed'i kendi imkanlarıyla her yerde arayan Yüksekdağ ailesi, oğullarının bir an önce bulunması için yardım bekliyor. Gerek sosyal medyadan ve gerekse de basın yayın kuruluşlarından yardım bekleyen, Muhammed'i arama çalışmalarına ne kadar çok insan katılırsa ve ne kadar gündemde kalırsa bulunma şansının artacağına inanan Yüksekdağ ailesi, çalan her telefonda mutlu bir haber almayı umuyor.

Aramadık-taramadık bir yer bırakmadıklarını, parkları, izbe yerleri, bahçelerde arama yapan Yüksekdağ ailesi, "Allah rızası için görenlerin bir an önce bize haber vermesini bekliyoruz" dedi.

Anne Fatma Yüksekdağ, "Ne yemeğimiz yemek, ne yatmamız yatma, huzurumuz kalmadı. Bir an önce oğluma kavuşmayı bekliyorum" diye konuştu.

Üzerinde kimliği olmadan dışarı çıkan ve 2 aydır kendisinden haber alınamayan Muhammed Yüksekdağ'ı görenlerin 05313427793 veya 05455574778 nolu telefonları aramasını isteyen Cemal Yüksekdağ, sağsalim oğluna kavuşmanın hayalini kuruyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.