A Milli Takım'da Tolga Ciğerci ve Yusuf Sarı aday kadroya dahil edildi.

2022 Dünya Kupası Elemeri G Grubu maçında bugün Cebelitarık'la karşılaşacak A Milli Takım'da Ozan Tufan ve Cengiz Ünder sakatlığı sebebiyle aday kadrodan çıkarılmıştı. Ay-Yıldızlı ekipte iki futbolcunun yerine kadroya Başakşehir'den Tolga Ciğerci ve Trabzonspor'dan Yusuf Sarı dahil edildi. Bordo-mavililerin genç yıldızı kariyerinde ilk kez milli formaya giyecek.

13 Kasım 2021 Cumartesi 16:46
A Milli Takım'da Tolga Ciğerci ve Yusuf Sarı aday kadroya dahil edildi.

Dünya Kupası yolunda son viraja giren A Milli TakımLetonya'yı son dakika golüyle yıkarken dev turnuvaya katılma umutlarını son maçlara taşımıştı. Bu akşam Cebelitarık'la karşılaşacak Ay-Yıldızlı ekipte iki yıldızın sakatlanarak kadrodan çıkarılması sonrası yeni ismler takıma dahil edildi.

YUSUF SARI İLK KEZ A MİLLİ TAKIM'DA

TFF'den yapılan açıklamada, "Medipol Başakşehir FK'den Tolga Ciğerci ve Trabzonspor A.Ş.'den Yusuf Sarı, Türkiye-Cebelitarık karşılaşmasının ardından A Millî Takım kampına katılacak. Daha önce 3 kez A Millî Takım formasını giyen Tolga Ciğerci, son olarak Ay-Yıldızlıların 2 Eylül 2017 tarihinde Ukrayna ile oynadığı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri karşılaşmasında görev aldı. Yusuf Sarı ise ilk kez A Millî Takım aday kadrosuna davet edildi" ifadelerine yer verildi.

A Milli Takım'da Tolga Ciğerci ve Yusuf Sarı aday kadroya dahil edildi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.