'11. Adana Kurtuluş Yarı Maratonu' Vali Elban'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü kutlamaları kapsamında organize edilen “11. Adana Kurtuluş Yarı Maratonu” Vali Süleyman Elban’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

10 Ocak 2021 Pazar 13:22
'11. Adana Kurtuluş Yarı Maratonu' Vali Elban'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Koronavirüs önlemleri çerçevesinde gerçekleştirilen ve sağlık çalışanlarına ithaf edilen maraton öncesinde Vali Elban bir konuşma gerçekleştirdi.

Adana’nın kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında atletizm dünyasının Adana'da buluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Elban, “Hem 5 Ocak Adana’nın kurtuluşu için hem sağlık çalışanlarımız için çok anlamlı bir koşu gerçekleştiriliyor. Bu koşuya anlam katan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. İnşallah bu sene keyifli bir yarış olur. Gelecek yıl güzel kentimizin tanıtımına katkı sağlayacak, Adana’mızın tarihi ve kültürel değerlerini yansıtacak, çok daha kapsamlı ve geniş katılımlı bir maraton gerçekleştirmeyi temenni ediyorum.” dedi.

“Sağlık emekçileri için kurtuluşa koşuyoruz” sloganıyla yapılan koşunun sonucunda, erkeklerde Sezgin Ataç 1 saat 3 dakika 47 saniye ile kadınlarda ise Yayla Kılıç, 1 saat 13 dakika 48 saniye ile birinci olarak 20 bin TL para ödülü aldı. Erkeklerde ikinci olan Saffet Elkatmış ile kadınlarda Fatma Demir 10 bin TL ödül alırken, üçüncü olan Ersin Tekal ile Bahar Atalay ise 5 bin TL para ödülü aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.