Trafikte ‘yol verme’ kavgası kamerada

18 Eylül 2022 Pazar 12:45
Trafikte ‘yol verme’ kavgası kamerada
ADANA’da trafikte tekme- tokat yol verme tartışması cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde, sürücülerden birinin diğerine reklam dubasıyla vurduğu görüldü.
Olay, merkez Yüreğir ilçesi Kozan Caddesi’nde meydana geldi. Plakası öğrenilemeyen iki aracın sürücüsü arasında, trafikte ‘yol verme’ meselesi yüzünden tartışma çıktı. Araçlarından inen sürücüler, birbirlerine saldırdı. Otomobil sürücüsünün yanındaki kişi de kavgaya dahil olarak diğer sürücüyü darbetti. Tekme- tokat kavganın yaşandığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde ikilinin, diğer sürücüye reklam dubasıyla vurduğu görüldü. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle kavga son buldu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.