Sulama kanalında çırpınırken görüldü, aranıyor

19 Temmuz 2022 Salı 16:33
Sulama kanalında çırpınırken görüldü, aranıyor
ADANA’da, sulama kanalında çırpınarak gözden kaybolduğu öne sürülen bir kişi, dalgıç ekiplerce aranıyor.
Olay, saat 15.00 sıralarında Seyhan ilçesine bağlı Aydınlar Mahalesi Kıyıboyu Caddesi'ndeki sulama kanalında meydana geldi. Caddede yürüyenler iddiaya göre sulama kanalında çırpınan 30-35 yaşlarında bir kişiyi gördü. Vatandaşların kurtarma çabası yetersiz kalınca sudaki kişi, gözden kayboldu. İhbarla olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Dalgıç polisler, görgü tanıklarını dinledikten sonra sulama kanalına girerek kaybolan kişiyi aramaya başladı.
KURTARAMADILAR
Görgü tanığı Sercan Aktaş, suda çırpınan kıyafetli birini gördüklerini, kurtarmak için ellerinden geleni yaptıklarını fakat başaramadıklarını söyledi. Öte yandan sulama kanalının olduğu bölgede Devlet Su İşleri’ne ait ‘Suya girmek, yüzmek tehlikeli ve yasaktır’ tabelasının olması dikkati çekti. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.