Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

06 Nisan 2023 Perşembe 21:20
Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı
NİĞDE’de otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 10 yaşındaki Elif Nisa Karataş hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Kaza, saat 19.00'da Bor-Zengen karayolunda meydana geldi. Hatice Karataş (37) yönetimindeki 51 DV 525 plakalı hafif ticari araç, önünde giden Mert Ş. (30) yönetiminde 42 APA 418 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta yoldan çıkıp tarım arazisine savruldu. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada hafif ticari araçta bulunan Elif Nisa Karataş olay yerinde hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslara Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı. ()

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.