Ordu'da 2 kişinin yaralandığı motosiklet kazası kamerada

06 Haziran 2022 Pazartesi 13:58
Ordu'da 2 kişinin yaralandığı motosiklet kazası kamerada
ORDU’nun Fatsa ilçesinde 2 kişinin yaralandığı motosiklet kazası bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 
Kaza, dün öğlen saatlerinde Karadeniz Sahil Yolu’nda meydana geldi. Ömer Cem Karayiğit'in kullandığı plakası öğrenilemeyen motosiklet, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan Beyhan Al'a çarptı. Çarpmayla Beyhan Al ile motosikletten savrularak düşen sürücü Karayiğit yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık Ekiplerince Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde yaya geçidine yürüyen Beyhan Al’a, Altınordu istikametine giden motosikletin çarptığı, ardından da kadının sürüklendiği yer aldı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten savrulan sürücünün ise metrelerce sürüklenerek, kaldırıma çarptığı görüldü. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.