Niğde'deki pazarcı cinayetine 4 gözaltı

12 Eylül 2022 Pazartesi 10:48
Niğde'deki pazarcı cinayetine 4 gözaltı

NİĞDE'de, pazarcı Hüseyin Doğan'ın (19) öldürüldüğü, iki grup arasındaki silahlı kavgayla ilgili 4 şüpheli, gözaltına alındı.
Olay, dün saat 07.00 sıralarında, Aşağı Kayabaşı Mahallesi Karabulut Sokak'ta meydana geldi. İki grup arasında çıkan silahlı kavgada pazarcı Hüseyin Doğan ile H.H.T. (18) tabanca ile vuruldu. Şüpheliler, olay yerinden kaçtı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri, Doğan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı H.H.T. ise ambulansla hastaneye kaldırdı. Şüphelileri belirleyen polis ekipleri, O.E., M.Ç. ve C.N. ile tedavisi tamamlanan H.H.T.'yi gözaltına aldı. Kavgaya karıştığı tespit edilen diğer şüpheli F.Ö.'nün yakalanması için de çalışma başlatıldı. Emniyetteki işlemleri sonrası şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Soruşturma sürüyor. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.