Mersin'de ruhsatsız diş kliniği mühürlenip, kapatıldı

29 Eylül 2022 Perşembe 10:35
Mersin'de ruhsatsız diş kliniği mühürlenip, kapatıldı
MERSİN'de, ruhsatsız ve sağlıksız koşullarda çalıştırıldığı belirlenen diş kliniği mühürlenip, kapatıldı.
Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Şevket Sümer Mahallesi’nde yaptıkları rutin denetim sırasında bir diş kliniğinin ruhsatsız çalıştırıldığını tespit etti. Ekipler, iş yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan kontrolde diş tedavisi yapılan iş yerinin yabancı uyruklu bir kişi tarafından işletildiği belirlendi. Klinik kapatılıp, mühürlenirken, iş yeri sahibi hakkında ise tutanak tutularak yasal işlem başlatıldı.
'HASTALIKLARA DAVETİYE ÇIKARIYOR'
Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu, bu tür kaçak ve sağlıksız yerlerde tedavi olmanın Hepatit B, C, AİDS ve benzeri ciddi hastalıklara davetiye çıkardığına dikkat çekti. Sivaslıoğlu, konuyla ilgili olarak Mersin İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerine haber verildiğini ifade ederek, "Vatandaşlarımızdan ricamız, bu tür merdiven altı diye tabir ettiğimiz, sağlıksız ve riskli koşullardaki yerleri tercih etmemeleridir. Halkımızın sağlığını korumak ve sürdürmek için denetimlerimize kesintisiz devam edeceğiz" dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.